TRANSFERI / PSG dao ultimatum Mbappeu, talijanski prvoligaš doveo dva Hrvata, Oršić pričao o Petkoviću

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr

5.7.2023.
6:59
Profimedia
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI /

Real Madrid za 20 milijuna eura kupuje konkurenta Modriću, još jedna zvijezda otišla u Saudijsku Arabiju

Image
TRANSFERI /

Real Madrid za 20 milijuna eura kupuje konkurenta Modriću, još jedna zvijezda otišla u Saudijsku Arabiju

Vijesti o transferima koji su se dogodili jučer možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lecce dovelo dva Hrvata

21.15 - Talijanski prvoligaš Lecce doveo je dva hrvatska nogometaša - Luku Živanovića i Lovru Hercega. Objavljena je potvrda njihovih transfera na službenoj stranici kluba. Luka Živanović ima 17 godina, igra na poziciji stopera te u Serie A stiže iz Rijeke. Lovro Herceg je 18-godišnji vratar kojeg je Lecce doveo iz Sesveta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oršić: Volio bi opet igrati s Brunom

18.15 Mislav Oršić je turskim medijima pričao o transferu Petkovića, više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter zadržao dvojicu važnih igrača

17.53 - Hakan Calhanoglu i Alessandro Bastoni potpisali su nove ugovore s Interom. Turski reprezentativac produljio je ugovor do 2027. godine, a talijanski do 2028. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakirović ostaje trener Rijeke

17.51 - Rijeka može odahnuti, Jakirović potvrdio da ostaje trener i iduće sezone. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Enrique novi je trener PSG-a

17.33 - Španjolski trener i nekadašnji reprezentativac Luis Enrique preuzima klupu PSG-a, potpisao je ugovor do 2026. godine. PSG je tako potvrdio njegov dolazak nakon što je otišao Christophe Galtier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolašinac i Bakker na pretragama u Atalanti

16.03 - Sead Kolašinac i Mitchel Bakker dogovorili su prelazak u Atalantu. Kolašinac u klub stiže kao slobodan igrač, a Bakker je pod ugovorom s Bayerom. Fabrizio Romano javlja da su za obojicu dogovoreni liječnički pregledi u talijanskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham kupuje od Kovača

15.20 - Tottenham želi dovesti braniča Kovačevog Wolfsburga Mickyja van de Ven. Igrač se već dogovorio sa Spursima, preostaje tek da se dogovore klubovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal kupio stopera Ajaxa

14.30 - Arsenal je doveo braniča Ajaxa Jurriena Timbera za 40 milijuna eura iz Ajaxa. Potpisao je ugovor do ljeta 2028.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern pojačava obranu

13.55 - Kim Min-jae iz Napolija stiže u Bayern s kojim će potpisati petogodišnji ugovor. Prvi dio liječničkog pregleda trebao bi obaviti već danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.55 - West Ham dovodi hrvatskog golmana. Više pročitajte ovdje.

Chelsea dovodi veznjaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.45 - Chelsea radi na dovođenju veznjaka Moisesa Caiceda iz Brightona.

PSG dao ultimatum Mbappeu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.40 - Kylian Mbappe dobio je ultimatum od PSG-a da se do 31. srpnja izjasni hoće li potpisati novi ugovor s klubom. Aktualni mu istječe sljedeće ljeto, pa će ga klub prodati ovog ako odluči da neće potpisati novi ugovor, piše L'Equipe.

12.55 - Hajduk službeno potvrdio kako je jednog veznjaka prodao, a drugog poslao na posudbu. Više ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.40 - Bjelica u Trabzonu želi još jednog igrača Dinama. Više pročitajte ovdje.

Mount u Unitedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.00 - Manchester United potvrdio je dovođenje Masona Mounta iz Chelseaja za 64 milijuna eura. Dodatnih šest milijuna eura platit će kroz bonuse. Engleski veznjak potpisao je ugovor do 2028. Uzeo je broj sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Maria se vratio u Benficu

11.30 -Legendarni Argentinac Angel Di Maria nakon isteka ugovora napustio je Juventus, a kao slobodan igrač vraća se u klub u kojem je počeo europski dio karijere - Benficu. Ugovor je potpisao na godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United želi golmana Intera

11.24 - Manchester United ponudio je 39 milijuna eura za golmana Intera Andrea Onanu. Talijanski klub traži najmanje 60.

PSG i Galtier postigli dogovor o raskidu ugovora

11.15 - Francuski nogometni prvak Paris Saint-Germain i trener Christophe Galtier (56) postigli su dogovor o raskidu ugovora, doznaje AFP iz izvora upoznatih s pregovorima.

Galtier tako napušta Park prinčeva nakon samo jedne sezone. Naslov francuskog prvaka nije bio dovoljan kako bi prekrio neuspjehe u Ligi prvaka i francuskom Kupu.

Službena objava prekida suradnje očekuje se u srijedu, a već se nagađa kako će novi trener PSG-a biti Španjolac Luis Enrique.

11.15 - Ofenzivac napustio Dinamo. Više čitajte ovdje.

Milan ide po veznjaka

10.37 - Milan sprema novu ponudu za veznjaka AZ-a Tijjanija Reijndersa. Prva ponuda od 19 milijuna eura nije zadovoljila Nizozemce.

Barca dovela stopera

10.35 - Barcelona je dovela stopera Iniga Martineza koji stiže besplatno nakon što mu je istekao ugovor s Athletic Bilbaom. Ovaj 32-godišnjak potpisao je ugovor na dvije godine.

Borjan ima novi klub

10.30 - Milan Borjan u novoj sezoni igrat će uz dinamovca. Više pročitajte ovdje.

Gorica dovela bivšeg igrača Dinama

10.11 - Novi igrač Gorice postao je 23-godišnji branič Mateo Leš. Mateo je prošle sezone branio boje nizozemskog Heracles Almelo u kojem je bio od rujna 2020. kada je napustio Dinamo.

"Hoću dati sve od sebe i da cijela ekipa bude na nivou. Želimo ostvariti što bolji rezultat", rekao je Mateo nakon potpisa ugovora.

Mane i Firmino opet zajedno

10.00 - Nakon što je Al Ahly doveo Firmina, sljedeća žela im je Sadio Mane iz Bayerna. Brazilac i Senegalac zajedno su godina uveseljavali navijače Liverpoola, a sada bi ih mogli gledati u Saudijskoj Arabiji.

9.40 - Najbogatiji klub na svijetu ide po Majera. Više o transferu ovdje.

Dinamo kupuje u Engleskoj

9.20 - Dinamo želi dovesti Dominica Iorfu. Više pročitajte ovdje.

Ancelotti preuzima Brazil

8.45 - Talijan Carlo Ancelotti će preuzeti reprezentaciju Brazila od Copa Americe 2024., koja se održava u lipnju i srpnju sljedeće godine u Sjedinjenim Državama, nakon što mu istekne ugovor s Real Madridom, objavila je u utorak agencija France Presse pozivajući se na dobro obaviještene izvore iz Brazilske nogometne federacija (CBF).

Farke preuzeo Leeds United

8.30 - Njemački nogometni stručnjak Daniel Farke (46) imenovan je novim trenerom Leeds Uniteda, objavio je klub sa stadiona Elland Road. Farke je za Leeds United, koji je ispao iz Premier Lige i u novoj sezoni će igrati u Championshipu, potpisao ugovor na četiri godine, zamijenivši Sama Allardycea.

Firmino predstavljen u Al Ahliju

8.25 - Nakon osam sezona provedenih u Liverpoolu, brazilski nogometni reprezentativac Roberto Firmino (31) karijeru će nastaviti u Al Ahliju, priopćio je saudijski klub. Brazilac je drugo veliko pojačanje novog saudijskog prvoligaša Al Ahlija nakon dolaska bivšeg vratara Chelsea Senegalca Edouarda Mendyja. "Uvijek sam igrao za velike momčadi, sada sam u Al Ahliju," rekao je Firmino u videu na klupskom Twitteru.

07.32 - Ako ćemo vjerovati pisanju turskog novinara Volkana Demira, a nemamo razloga ne vjerovati mu, najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić najzaslužniji je za Realovu "podlu krađu" turskog wunderkinda Arda Güler Barceloni.

"Nazvao je Ardu i rekao mu: 'Ja odlazim iduće sezone i želim tebi predati dres'. Najvažniji faktor, koji je promijenio odluku koju je već donio, da potpiše za Barcelonu i umjesto toga ode u Real, bilo je to što su ga nazvali Modrić i Kroos", navodi Volkan Demir. Više o tome čitajte - OVDJE.

Rice je Arsenalov

07.00 - Londonski Arsenal konačno je dogovorio uvjete plaćanja, odnosno isplate s West Hamom, glede megaposla u visini 105 milijuna funti za Declana Ricea, javlja britanski tabloid The Sun. Vjeruje se da su Topnici postigli kompromis tijekom intenzivnih pregovora i da će unaprijed platiti 100 milijuna funti u cijelosti do 2025., zajedno s 5 milijuna funti u bonusima - što je rekordna odšteta između dva britanska kluba.

06.56 - Najtiražniji dnevni španjolski sportski list Marca piše da je Rakitić odbio ponude iz Saudijske Arabije jer želi s obitelji ostati u Sevilli.

06.45 - Preokret oko Ivana Rakitića. Nakon što su španjolski mediji plasirali informaciju kako bi proslavljeni bivši hrvatski reprezentativac mogao biti jedan od onih koji će napustiti Sevillu kako bi se krenuo sanirati dug od 90 milijuna eura u kojem se klub nalazi, čini se da bi se moglo dogoditi baš suprotno. Lokalni mediji iz Andaluzije koji detaljno prate zbivanja u Sevilli navode da je Sevilla spremna Rakitiću, umjesto da ga proda u Bešiktaš za svega nekoliko milijuna eura, ponuditi novi ugovor. Za spomenuti kako je Ivan Rakitić trenutno najplaćeniji igrač kluba s plaćom od oko 3 milijuna eura neto, a za novi ugovor bi morao pristati na ipak smanjenu plaću.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo