TRANSFERI / Real Madrid za 20 milijuna eura kupuje konkurenta Modriću, još jedna zvijezda otišla u Saudijsku Arabiju

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta

4.7.2023.
8:12
Profimedia
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI 3. SRPANJ /

Hajduk traži pojačanje u Nizozemskoj: Sosa radi transfer karijere?

Image
TRANSFERI 3. SRPANJ /

Hajduk traži pojačanje u Nizozemskoj: Sosa radi transfer karijere?

Vijesti o transferima koji su se dogodili jučer mogli ste pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk kupuje u Zagrebu

23.20 - Hajduk želi navijača Dinama. Više ovdje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter želi Lukakua

23.00 - Inter ne odustaje od napadača Chelseaja Romelua Lukakua. Pregovori će krenuti u sljedećim danima, a nije isključeno da dođe do nove posudbe, ovog puta s obavezom kupnje nakon toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.30 - Mount objavio odlazak iz Chelsea

Engleski reprezentativni veznjak Mason Mount (24) objavio je na svom Instagram profilu emotivnu oproštajnu poruku navijačima Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 18 godina provedenih na Stamford Bridgeu, Mount gotovo sigurno nastavlja karijeru u redovima Manchester Uniteda.

Pregovori između "Bluesa" i "Crvenih vragova" traju već tjednima, no čini se kako su ipak privedeni kraju. Mladi veznjak je obavio liječnički pregled i za 60 milijuna funta trebao bi preseliti na Old Trafford uz tjednu plaću od 250.000 funta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na špekulacije u proteklih šest mjeseci, ovo vas možda neće iznenaditi, ali to ne čini lakšim objaviti da sam odlučio napustiti Chelsea", objasnio je igrač.

"Znam da se nekim ljudima ova odluka neće svidjeti, ali osjećam da je to ispravna odluka u ovom trenutku moje karijere", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real dovodi još jednog konkurenta Modriću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.15 - Real Madrid ponudio je 20 milijuna eura za veznjaka Fenerbahcea Ardu Güllera. Riječ je o 18-godišnjem veznjaku koji prema Transfermarktu vrijedi 15 milijuna eura.

Monaco ima novog trenera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.00 - Austrijanac Adolf Hutter (53) i službeno je novi trener francuskog nogometnog prvoligaša Monaca, objavio je klub iz Kneževine. Hutter je za Monaco potpisao dvogodišnji ugovor, a na klupi će zamijeniti Belgijanca Philippea Clementa, pod čijim vodstvom klub nije uspio izboriti mjesto u nekom od europskih natjecanja. Sezonu je okončao na šestom mjestu.

Vukovar doveo kapetana juniora RB Leipziga

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.05 - O neobičnom transferu Vukovara pročitajte ovdje.

Inter doveo zamjenu za Brozovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.45 - Inter je doveo Davidea Frattesija iz Sassuola kao zamjenu za Marcela Brozovića. Nerazzurri će za njega platiti 25 milijuna eura, a put Sassuola će i napadač Samuele Mulattieri.

Firmino u Saudijskoj Arabiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.30 - Roberto Firmino nakon odlaska iz Liverpoola pronašao je novi klub, karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji u Al Ahliju s kojim je potpisao ugovor do 2026.

Leipzig pronašao zamjenu za Gvardiola

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.45 - RB Leipzig krenuo je u potragu za zamjenom za Joška Gvardiola, a bit će to branič Feyenoorda Lutsharel Geertruida s kojim su već dogovorili. Preostaje tek da se klubovi dogovore

Kovač doveo napadača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.45 - Niko Kovač je iz Sportinga doveo napadača Tiaga Tomasa za devet milijuna eura. Portugalci će kroz bonuse dobiti još 1,5 milijuna uera. Tomas je s Wolfsburgom potpisao ugovor do 2028.

Brazilac u Barceloni

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.45 - Barcelona je dovela Brazilca Vitora Roquea, rođenog 2005., iz Atletico Paranaensea. Klubu će se priključiti u siječnju 2024.

Vrančić napustio Rijeku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.10 - Mario Vrančić napustio je Rijeku. Više čitajte ovdje.

Ćuže u Zrinjski

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.50 - Mladi napadač Dinama Mario Ćuže napustit će Dinamo i karijeru nastaviti u prvaku BiH Zrinjskom, gdje je prošle sezone bio na posudbi, javlja SportSport.ba.

Perišić u Tursku?

16.10 - Ivan Perišić karijeru bi mogao nastaviti u Fenerbahčeu, a sredstva za njegov dolazak iz Tottenhama financirali bi zaradom od transfera Arde Gulera u Barcelonu, javlja Fanatik.

Hajduk raskinuo s veznjakom

16.00 - Hajduk i Josip Vuković dogovorili su sporazumni raskid ugovora te 31-godišnji vezni igrač od danas više nije igrač Bijelih, objavio je splitski klub. S Bijelima je osvojio dva trofeja Hrvatskog nogometnog kupa. Ukupno je za Hajduk odigrao 68 službenih utakmica u kojima se dva puta upisao u strijelce.

Najskuplje pojačanje u povijesti kluba

15.10 - Engleski nogometni prvoligaš Brentford angažirao je irskog braniča Nathana Collinsa (22), dosadašnjeg člana Wolverhampton Wanderersa, s kojim je potpisao šestogodišnji ugovor. Nagađa se kako je Brentford za Collinsa platio odštetu od 23 milijuna funti.

Još jedna ikona na putu prema Saudijskoj Arabiji

14.35 - Prema Nicolu Schiri, omaleni napadač Lorenzo Insigne promijenio je agenta, a uskoro bi mogao napustiti Toronto i pridružiti se jednom od saudijskih klubova.

Brereton Diaz novi napadač Villarreala

14.18 - Ben Brereton Diaz, 24-godišnji dosadašnji napadač engleskog Blackburna, kao slobodan igrač je prešao u Villarreal s kojim je potpisao ugovor do lipnja 2027. godine.

Umjesto Dinama - u drugu ligu

13.20 - Slovenski napadač Žan Vipotnik, karijeru bi trebao nastaviti u Bordeauxu, piše L'equipe. Iako ga se mjesecima povezivalo sa Dinamom, apetiti Mariborovih čelnika bili su preveliki, a sada će se zadovoljiti sa iznosom od oko 2 i pol milijuna eura koje nudi klub iz druge francuske lige.

Dva hajdukovca mogla bi ponovno zaigrati skupa

12.58 - I dok se čeka odluka Nikole Kalinića o odlasku u Pendikspor, ponudu Turaka već je prihvatio Josip Vuković, također igrač Hajduka koji je proljetni dio sezone proveo na posudbi u Saudijskoj Arabiji.

Ništa od povratka Ramosa u Sevillu

12.44 - Premda je Sergio Ramos, 37-godišnji španjolski nogometaš, izrazio želju za povratkom u Sevillu takvu mogućnost odbili su čelnici kluba iz Andaluzije, prošlosezonskog pobjednika Europske lige.

„Sergio Ramos je veličanstveni nogometaš i dolazi iz naše škole nogometa. No, on nije opcija za Sevillu u ovom trenutku, između nas i njega ipak nema ničega“, rekla je dopredsjednica Seville Maria del Nido Carrasco.

Jednog su prodali, drugog zadržali - navijači mogu odahnuti

12.30 - Nakon prodaje Jote u Saudijsku Arabiju, navijači Celtica bili su ogorčeni, obzirom da je on bio jedan od najboljih igrača te momčadi. Međutim, u blagajnu će se sliti 30 milijuna eura, a onaj koji je najviše zabio prošle godine - ostaje! Kyogo Furuhashi produžio je vjernost Celticu na još 4 godine.

Vargić: Livaković zaslužuje jedan pravi transfer

12.10 - Čuli smo se maloprije s Ivanom Vargićem, bivšim reprezentativnim golmanom Rijeke, bivšim vratarom Lazija, između ostalog, kako bi nam prokomentirao mogući odlazak Dominika Livakovića:

"Livaković spada u sam svjetski vrh. Do tog status je došao, između ostalog i svojim konstantnim obranama u reprezentaciji na SP-u i u Ligi nacija i sigurno da je njegova velika zasluga što je Hrvatska u Katru uzela broncu i u Niozemskoj srebro na Final Fouru Lige nacija. Od kad je u Dinamu, konstantan je i u reprezentaciji i brani na svjetskom nivou. Zato zaslužuje jedan pravi transfer u Ligu petice, a onda razmisliti i o Saudijskoj Arabiji", rekao nam je Vargić.

OVDJE možete pročitati njegov razgovor za Net.hr.

Trpao u Championshipu, sada ide prema Žutoj podmornici

11.46 - Čileanski golgeter Ben Brereton Diaz nekoliko je sezona proveo u Blackburnu, za kojeg je posebno nemilice parao mreže u posljednje dvije sezone provedene u Championshipu. Svojim izvedbama zaradio je transfer u Villarreal, koji će ubojitog strijelca dobiti bez plaćanja odštete, tvrdi Romano.

Tottenham se pojačava

11.43 - Izraelac Manor Solomon uskoro bi trebao postati novi Tottenhamov igrač. Još mu preostaje obaviti liječnički pregled nakon čega bi trebao potpisati ugovor, a u Spurse će stići bez odštete. Prošle sezone na posudbi ih Shakhtara igrao je u Fulhamu za kojeg je zabio 4 pogotka.

Hajduk želi najnižeg igrača lige

11.10 - Češki mediji lansirali su vijest o interesu Hajduka za Walea Mussu Allia, 22-godišnjeg Nigerijca visokog tek 160 centimetara. Alli vrijedi 600 tisuća eura prema TM-u, a obzirom na to da je njegova Zbrojovka Brno ispala iz prve češke lige, on želi napustiti klub. Desni krilni napadač dosad je igrao u Estoniji i drugoj austrijskoj ligi, a ove sezone zabio je 3 pogotka.

Popustio je zovu Saudijske Arabije i odmah naciljao pojačanja

11.00 - Steven Gerrard novi je trener Al-Etiffaqa, iako je prije dva tjedna rekao kako od odlaska na Bliski Istok neće biti ništa. Igrače koje želi dovesti u svoj novi klub dvije su premierligaške zvijede - Jordan Henderson i Pierre-Emerick Aubameyang.

Ibanez se vratio u Hrvatsku

10.41 - Luis Ibanez bio je miljenik Maksimira, a sada se nakon devet godina vratio u Hrvatsku. Više o tome za koga je potpisao pročitajte ovdje.

Brazilac Pedro odbio šest puta veću plaću u Saudijskoj Arabiji

10.21 - Al Hilal je želio dovesti 26-godišnjaka koji ima šest nastupa za brazilsku reprezentaciju i ponudio mu je šest puta veću plaću, ali Pedro im je poručio kako ga transfer ne zanima i da mu više ne šalju ponude. Da je želio, mogao je otići jer su Saudijci Flamengu bili spremni isplatiti otpusnu klauzulu od 60 milijuna eura.

Jakirović odlazi iz Rijeke?

9.15 - Sergej Jakirović prvi je favorit za klupu koja mu je velika želja, prvi kontakt je već uspostavljen. Više o svemu pročitajte ovdje.

Navijači Intera bijesni zbog Brozovića

8.47 - Navijači Intera poslali su jasnu poruku upravi nakon što je Brozović prodan. Više o tome možete pročitati ovdje.

Burnley dovodi još jednog Cityjevog vratara

8.40 - Novopečeni engleski prvoligaš opet će vratarsko pojačanje tražiti u momčadi Pepa Guardiole. Nakon što su prošle godine za 3 milijuna eura otkupili Arijaneta Murica, sada su i njihovi apetiti porasli. Naime, Burnley bi za nešto više od 16 milijuna eura trebao dovesti Jamesa Trafforda, mladog vratara engleske U-21 reprezentacije, koji je posljednje dvije sezone branio na posudbi u Boltonu. Uz bonuse, ukupan iznos transfera mogao bi iznositi i do 22 milijuna eura. Prema Romanu, transfer je već dogovoren. Dobar posao u Manchesteru...

Romano: City poslao ponudu za Gvardiola

8.19 - Javna je tajna da je Joško Gvardiol velika želja Pepa Guardiole i Manchester City radi sve da ga dovede ovo ljeto. Leipzig je jasno rekao da za njega želi 100 milijuna, a City je za sada ponudio 75 + bonuse. Ta je ponuda odmah odbijena pa se očekuje da Englezi pošalju veću, zadovoljavajuću ponudu.

Kane pristao doći u Bayern

8.12 - Njemački novinar Florian Plettenberg javlja da je Bayern pripremio novu ponudu za Harryja Kanea. Pregovore predvodi Karl Heinz Rummenigge. Nagovorio je Kanea da dođe, sada se samo klubovi moraju dogovoriti oko odštete.

Saudijci žele i Livakovića?

8.10 - Nisu za Dominika Livakovića zainteresirani samo Villarreal, Fiorentina i Fenerbahče. Sportske novosti objavile su da je za najboljeg hrvatskog vratara zainteresiran saudijski Al Nassr, klub koji je jučer objavio da je doveo Marcela Brozovića. Još zimus isti klub doveo je i Cristiana Ronalda. Nadalje, isti izvor tvrdi da bi Livi u Al Nassru godišnje zarađivao između 6 i 7 milijuna eura. 

Inter odbio ponudu Uniteda za Onanu

8.07 - Andre Onana već je neko vrijeme želja Manchester Uniteda, a slavni engleski klub sad je poslao i prvu službenu ponudu za Interovog golmana. Ona je iznosila 40 milijuna eura i još pet kroz bonuse i odbijena je. Inter traži minimalno 50 uz još 10 milijuna bonusa. Onanu žele dovesti i Chelsea i Al-Nassr.

Jota predstavljen je u Al-Ittihadu

8.05 - Portugalac Jota predstavljen je u Al-Ittihadu. U poslu vrijednom 29 milijuna eura 24-godišnji krilni nogometaš stigao je u Saudijsku Arabiju iz Celtica. Potpisao je trogodišnji ugovor.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo