TRANSFERI 3. SRPANJ / Hajduk traži pojačanje u Nizozemskoj: Sosa radi transfer karijere?

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta

3.7.2023.
8:35
Profimedia
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
A U POZADINI DIZALICE /

Slavni golman oženio poznatu pjevačicu, Man United ga na dan svadbe ostavio bez posla

Image
A U POZADINI DIZALICE /

Slavni golman oženio poznatu pjevačicu, Man United ga na dan svadbe ostavio bez posla

Dinamo rješava poziciju lijevog beka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23. 30 Ako je za vjerovati brazilskim medijima na drugom kraju svijeta se "kuha"… Više pročitajte ovdje.

Livaković u Al Nassru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Livakovića se raspituje i Brozovićev novi klub, Al Nassr. Najboljem hrvatskom golmanu je prioritet Liga petice, ali možda mu je dojadilo čekati ponudu, te želi osigurati financijsku egzistenciju. Više o transferu pročitajte ovdje.

Hajduku ponuda odbijena u Nizozemskoj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.00 Nizozemski portal Voetbal International tvrdi da je Hajduk poslao ponudu za Rubena Rooskena, lijevog beka. Nizozemski novinari tvrde da je ponuda odmah i odbijena, što ne znači da do dogovora neće doći. Igrač je na Transfermarktu cijenjen na pola mijuna eura.

Mario Ćuić odlazi u Istru na posudbu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.40 Mario je poznat po dva pogotka Dinama na Maksimiru u derbiju koji se odigrao prije tri godine, a sada odlazi na novu posudbu, o čemu više pročitajte ovdje.

Brozović novi igrač Al Nassra

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.05 Ovako su Saudijci predstavili Marcela Brozovića.

Kolumbijac u Koprivnici?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.15 Kolumbijac Jorge Obregon bi se mogao vratiti na sjever Hrvatske, kako piše Podravski list, napadač Rijeke je želja Slaven Belupa. Obregon je još igrao i za Varaždin.

Đurasek odlazi u Grčku?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.55 Bivši igrač Dinama, Neven Đurasek, prije nekoliko je dana napustio Šahtar s istekom ugovora, a prema pisanju grčke Gazzette sve je dogovorio s Arisom, koji je na zimu otpisao Alena Halilovića, a o tome više pročitajte ovdje.

Sosa radi transfer karijere?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.30 Hrvatskog reprezentativca, Bornu Sosu, čeka transfer karijere, a više pročitajte ovdje.

14.05 - Marcelo Brozović novi je igrač Al Nassra. Više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tonali u Newcastleu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.15 - Newcastle je potvrdio dovođenje veznjaka Milana Sandra Tonalija za 70 milijuna eura. Sa Svrakama je potpisao ugovor do 2029. godine, a ovim transferom je postao najskuplji Talijan u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daku napušta Osijek

13.10 - Napadač Osijeka Mirlind Daku prošlu je sezonu proveo na posudbi u slovenskoj Muri gdje je u 37 utakmica zabio 22 gola. Igrač koji je u Osijek došao 2018. za 60.000 eura, ovog ljeta napustit će klub u transferu vrijednom milijun i pol eura, a odlazi u ruski Rubin iz Kazanja, javlja 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal dovodi Livakovića?

12.40 - Villarreal će platiti odštetnu klauzulu od 10 milijuna eura za Dominika Livaković, tvrdi TuttoMercatoWeb. Dodaju kako će tako pobijediti Fiorentinu i Fenerbahče u utrci za golmana Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca ima ponude za zvijezde

12.00 - Predsjednik Barcelone Joan Laporta potvrdio je kako je klub dobio ponude za Christensena, Gavija, Pedrija, Arauja, Ter Stegena, Ansua, Raphinhu i Baldea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema rasprodaje kod nas. Nemamo namjeru prodavati naše zvijezde", rekao je Laporta.

Inter želi zadržati Lukakua

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10.51 - Nakon što je riješena sapunica s Marcelom Brozovićem, Inter se okreće idućem poslu, a to je zadržavanje Romelua Lukakua u klubu. Belgijski napadač proteklu je sezonu proveo na posudbi iz Chelseaja, a talijanski prvoligaš se nada da će i iduću. Poslali su Chelseaju ponudu koja uključuje posudbu s opcijom/obvezom kupnje napadača za 30 milijuna eura. Prošlu posudbu Inter je Chelseaju platio devet milijuna.

Rakitiću ponuđena plaća 20 milijuna eura godišnje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10.29 - Sevilla je u velikim financijskim problemima te su najavili da su primorani prodati mnoge igrače, uključujući i one koje nisu planirali, kako bi pokrili dug od 90 milijuna eura. Među igračima koji bi mogli napustiti španjolskog prvoligaša je i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Saudijci su navodno 'Raketi' ponudili 20 milijuna eura godišnju plaću, ali on želi ostati u Sevilli, makar morao smanjiti plaću.

Milan i Lyon žele Pulišića

10.26 - Kristijan Pulišić definitivno napušta Chelsea, a u utrci za njegov potpis su Milan i Lyon. Međutim, talijanski prvoligaš ponudio je 14 milijuna eura, dok je francuski za Amerikanca hrvatskih korijena spreman izdvojiti 25 milijuna eura.

Nmecha napustio Kovača

9.45 - Borussia Dortmund kompletirala je transfer Felixa Nmeche iz Wolfsburga za 30 milijuna eura. Ovaj ofenzivni veznjak sa žuto-crnima potpisat će ugovor do 2028. godine.

Dinamo očekuje više od 10 milijuna eura za Livakovića

9.00 - Dominik Livaković na izlaznim je vratima Dinama, a u Maksimiru se nadaju da će zaraditi i više od 10 milijuna eura, koliko je odštetna klauzula za golmana Plavih. Interes za Livakovića pokazuju Fiorentina, Fenerbahce i Villarreal.

8.35 - Bernardo Silva odabrao Saudijsku Arabiju. Više pročitajte ovdje.

Petkoviću problem plaća?

8.10 - Bruno Petković u pregovorima je s Trabzonsporom, a oni su navodno zapeli jer napadač Dinama traži veću plaću od one koju dobiva Mislav Oršić koji je nedavno potpisao za turski klub. Naime, Oršić će u Turskoj zarađivati 1,6 milijuna eura, dok Petković traži 1,8 milijuna eura, tvrdi Miliyet. Isti izvor ističe kako se Dinamo s Trabzonsporom dogovorio za odštetu od tri milijuna eura za Petkovića.

Rice blizu Arsenala

8.05 - Arsenal i West Ham su vrlo blizu dogovora oko veznjaka Declana Ricea. Kapetan Čekićara trebao bi napustiti klub u rekordnom transferu preko 100 milijuna eura.

Mount u Manchester United

8.00 - Mason Mount napustit će Chelsea i potpisati ugovor s Manchester Unitedom do ljeta 2028., s opcijom produženja na još jednu godinu. Vragovi će za veznjaka odmah platiti oko 64 milijuna eura, dok će Plavci dodatnih šest milijuna eura zaraditi kroz bonuse.

Gvardiol prema Cityju

8.00 - Joško Gvardiol želi u Manchester City, otkrio je direktor RB Leipziga Max Eberl. Dodao je kako njemački klub traži 100 milijuna eura plus bonuse, te kako će hrvatski branič postati najskuplji branič u povijesti nogometa.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo