SKUPOCJENO POJAČANJE / Dinamo u problemima, ponuda za najveću želju prijelaznog roka glatko odbijena

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Plavi rade na tome da dovedu novog napadača, ali će se morati okrenuti drugoj opciji

17.5.2023.
15:21
Slavko Midzor/PIXSELL
Play logo

Dinamo je, prema pisanjima medija, dobio odbijenicu od Maribora nakon što je poslao prvu ponudu za Žana Vipotnika, što dovodi u pitanje dolazak slovenskog igrača na Maksimir tijekom ovog ljeta. Slovenski klub je prvotno dao Dinamu rok da do ponedjeljka dostavi konkretnu ponudu, zatim je rok pomaknut na utorak, a odgovor iz Dinama stigao je danas.

Image
KAKAV PEH /

Realu prijeti oduzimanje bodova? Prvoligaš uložio žalbu, napravili su grešku koja bi ih mogla koštati

Image
KAKAV PEH /

Realu prijeti oduzimanje bodova? Prvoligaš uložio žalbu, napravili su grešku koja bi ih mogla koštati

Dinamo je ponudio 2.8 milijuna eura i niz bonusa, no Maribor je tu ponudu odbacio. Iako su bili spremni prihvatiti nižu ponudu od Dinama nego od stranih klubova, iz Maribora su očekivali znatno bolju ponudu. Treba napomenuti da je Maribor već odbio ponudu od 4.2 milijuna eura iz MLS-a prije dva mjeseca, a trenutno razmatraju ponude iz Portugala i Francuske koje iznose oko 3.8 milijuna eura, plus bonusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maribor još uvijek nije potpuno zatvorio vrata za mogućnost Vipotnikova prelaska u Dinamo, ali šanse za to su sada vrlo male. Slovenski klub započet će intenzivnije razgovore s ostalim zainteresiranim stranama, pri čemu je najdalje otišao jedan francuski klub koji je Vipotnika pratio nekoliko tjedana, a njegovi izaslanici su više puta posjetili Sloveniju kako bi ga osobno vidjeli.

Play logo

Premda prijelazni rok još uvijek nije započeo, čini se da je Dinamu propao glavni transferni cilj ovog ljeta. Sada će se morati pozabaviti situacijom oko Brune Petkovića, koji ulazi u posljednjih 12 mjeseci ugovora s Dinamom. Također je nejasno što će se dogoditi s Matijom Friganom, za kojeg Rijeka traži otprilike isti iznos kao Maribor za Vipotnika, uz dodatak jednog igrača.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo