MANDŽUKIĆ TUGUJE / Hrvatski krvnik odveo Real u polufinale!

Nogometaši Real Madrida i Juventusa izborili su plasman u polufinale Lige prvaka.

22.4.2015.
13:02
VOYO logo

REAL MADRID: Casillas; Carvajal, Varane, Pepe, Coentrao Ramos, Kroos, James Rodriguez, Isco, Ronaldo, Javier Hernandez

ATLETICO MADRID: Oblak, Juanfran, Miranda, Godin, Jesus Gamez, Tiago, Koke, Saul, Turan, Griezmann, Mandzukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1:0 Chicharito 88' Nogometaši Real Madrida izborili su polufinale Lige prvaka nakon što su u srijedu u uzvratnom susretu četvrtfinala na svom stadionu pobijedili Atletico Madrid sa 1:0, što im je bilo dovoljno za prolaz nakon 0:0 iz prve utakmice. Pobjednički gol zabio je Javier Hernandez u 88. minuti.

Iako je Real igrao bez ozlijeđenih Luke Modrića, Garetha Balea i Karima Benzeme, opet je bio dominantan, kao i u prvom susretu. Prvu prigodu prokockao je Javier Hernandez u 12. minuti. Odmah nakon toga u prilici je bio Cristiano Ronaldo, ali je loše pucao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

U 33. odličan udarac Ronalda sa 30 metara, ali Oblak je na mjestu, a u 43. minuti najbolja prilika u prvom dijelu, no udarac Ronalda opet zaustavlja Oblak. Na početku drugog poluvremena, u 46. minuti, Javier Hernandez promašuje zicera, puca pored gola. U 59. minuti nakon kornera najviši je Varane, ali opet Oblak brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atlético je u 76. minuti ostao sa igračem manje, jer je crveni karton dobio Arda Turan. Četiri minute nakon toga stopostotna šansa za Real, opet za Hernándeza, i opet brani Oblak. U 88. minuti nakon tri promašena zicera Meksikanac Javier Hernandez napokon pogađa mrežu za pobjedu Reala i plasman u polufinale. Asistent je bio Ronaldo.

Hrvatski napadač Mario Mandžukićodigrao je cijeli susret za Atletico, ali nije dobio niti jednu pravu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Juventusa izborili su polufinale Lige prvaka nakon što su u uzratnom susretu u Monte Carlu odigrali 0-0 s Monacom, te prošli među četiri najbolje europske momčadi zahvaljujući pobjedi 1-0 iz Torina.

U očekivano tvrdoj utakmici, bez puno šansi, presudila je obrana Juventusa, koja nije dopustila niti jednu pogrešku kao ni obrana Monaca, koju je predvodio hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić, koji je ponovno ostao nesavladan u Ligi prvaka. Prvi dio protekao je praktički bez šansi, iako su domaći navijači skočili kada je u 36. minuti oboren Kondogbia, ali se sudac nije oglasio. U 48. minuti prvu priliku je propustio Monaco nakon loše intervencije Buffona, ali se Abdennour nije snašao. Talijanska momčad se znalački branila, iako je momčad iz Kneževine pokušavala doći do pogotka. U 89. minuti Pirlo je izveo slobodnjak, a lopta je otišla pokraj vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo