Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
OKUSI DJETINJSTVA /

10 specijaliteta Jugoslavije koje neki izbirljivci više ne bi pojeli ni za lijek: Nađu li se i danas na vašem stolu?

10. Pohani kruh: Prije nije bilo bacanja starog kruha, naime, bio je idealan za slatki desert u kombinaciji s jajima. Na 3 šnite (srednje veličine) potrebno je 1 jaje. Vilicom izmutite jaje, dodajte žlicu mlijeka (koliko jaja toliko žlica mlijeka) i blago posolite. Šnitu kruha umočite s obje strane u dobivenu smjesu od jaja i pržite na ugrijanoj masti s obje strane dok ne dobije zlatno-žutu boju.
Foto: Shutterstock
10. Pohani kruh: Prije nije bilo bacanja starog kruha, naime, bio je idealan za slatki desert u kombinaciji s jajima. Na 3 šnite (srednje veličine) potrebno je 1 jaje. Vilicom izmutite jaje, dodajte žlicu mlijeka (koliko jaja toliko žlica mlijeka) i blago posolite. Šnitu kruha umočite s obje strane u dobivenu smjesu od jaja i pržite na ugrijanoj masti s obje strane dok ne dobije zlatno-žutu boju.
10 /10
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Za vrijeme bivše države domaćice nisu imale toliku raznolikost u izboru namirnica, pa su se često snalazile s onim što su imale - to je izrodilo baš ove specijalitete. Više saznajte u našoj galeriji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx