Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
OKUSI DJETINJSTVA /

10 specijaliteta Jugoslavije koje neki izbirljivci više ne bi pojeli ni za lijek: Nađu li se i danas na vašem stolu?

9. Kupus i meso: Kiseli kupus s mesom je tradicionalno ličko jelo koje se uvijek pripremalo u zimsko vrijeme. Potrebna su vam samo dva glavna sastojka - kiseli kupus i dobar komad suhog mesa kao što su rebarca, šunka ili slanina. Jelo se kuha oko dva i pol sata na laganoj vatri i poslužuje uz kuhani krumpir.
Foto: Shutterstock
9. Kupus i meso: Kiseli kupus s mesom je tradicionalno ličko jelo koje se uvijek pripremalo u zimsko vrijeme. Potrebna su vam samo dva glavna sastojka - kiseli kupus i dobar komad suhog mesa kao što su rebarca, šunka ili slanina. Jelo se kuha oko dva i pol sata na laganoj vatri i poslužuje uz kuhani krumpir.
9 /10
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Za vrijeme bivše države domaćice nisu imale toliku raznolikost u izboru namirnica, pa su se često snalazile s onim što su imale - to je izrodilo baš ove specijalitete. Više saznajte u našoj galeriji.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx