Već tradicionalno uoči božićnih blagdana gradovi diljem Lijepe naše organiziraju podjelu svakakvih jela. Tako je primjerice u Rijeci građanima na Korzu podijeljeno nekoliko tisuća porcija bakalara na gulaš, bakalara na bijelo te friganih srdela. Nešto južnije, u Šibeniku, podijeljeno je tisuću porcija bakalara, a na gradskom Trgu Poljana, obroke su dijelili šibenski obrtnici. U Koprivnici je povodom blagdana grad u suradnji s Podravkom i tvrtkom Komunalac - organizirao podjelu fiš paprikaša. Pripremljeno je bilo oko 350 porcija.
SVATKO NA SVOJ NAČIN /
Diljem Hrvatske dobro se jede! Bakalar, fiš paprikaš, srdele: Evo kako guštaju građani

1/23

2/23

3/23

4/23

5/23

6/23

7/23

8/23

9/23

10/23

11/23

12/23

13/23

14/23

15/23

16/23

17/23

18/23

19/23

20/23

21/23

22/23

23/23