Već tradicionalno uoči božićnih blagdana gradovi diljem Lijepe naše organiziraju podjelu svakakvih jela. Tako je primjerice u Rijeci građanima na Korzu podijeljeno nekoliko tisuća porcija bakalara na gulaš, bakalara na bijelo te friganih srdela. Nešto južnije, u Šibeniku, podijeljeno je tisuću porcija bakalara, a na gradskom Trgu Poljana, obroke su dijelili šibenski obrtnici. U Koprivnici je povodom blagdana grad u suradnji s Podravkom i tvrtkom Komunalac - organizirao podjelu fiš paprikaša. Pripremljeno je bilo oko 350 porcija.
SVATKO NA SVOJ NAČIN /
Diljem Hrvatske dobro se jede! Bakalar, fiš paprikaš, srdele: Evo kako guštaju građani
1/23
2/23
3/23
4/23
5/23
6/23
7/23
8/23
9/23
10/23
11/23
12/23
13/23
14/23
15/23
16/23
17/23
18/23
19/23
20/23
21/23
22/23
23/23