Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
SAVRŠENO KUHANA /

Isprobali smo metodu kuhanja jaja po receptu talijanskih znanstvenika: Važna je jedna stvar

Meko kuhano četiri minute, tvrdo kuhano šest. Ako ste mislili da ste usavršili tehniku kuhanja jaja: e pa niste. Barem ako pitate znanstvenike na Sveučilišta u Napulju. Talijani su objavili deset stranica ozbiljne studije, s formulama i grafikonima: o novoj metodi, takozvanog periodičkog kuhanja. Jaje se, za savršen rezultat, prebacuje iz kipuće u mlaku vodu, i tako pune 32 minute. Znanstvenu metodu kuhanja jaja isprobao je naš Rikardo Stojkovski

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još videa
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx