Na jelovniku ima svega, od raznovrsnih tapasa, koji su pravi hit, zatim tatakija od lososa, tortille od krumpira, do vrlo tradicionalnog deserta poput čokolade s churrosom.
RASTU ZAZUBICE /
Što jedu zvijezde na Australian Openu? Evo kakva je hrana u restoranu za najbolje
1/21
Foto: Facebook
2/21
Foto: Facebook
Očekujte i njihove najprodavanije krokete od šunke i bešamela, chorizo hrenovke i tacose s avokadom.
3/21
Foto: TripAdvisor
Cambio de Tercio poznat je i po posluživanju izvanrednih jela na Wimbledonu gdje je također najpopularniji među tenisačima.
4/21
Foto: TripAdvisor
Atmosfera unutra je vrlo opuštena
5/21
Foto: TripAdvisor
Prazni stolovi su izrazito rijetki
6/21
Foto: OpenTable
Atmosfera je uvijek ugodna
7/21
Foto: Facebook
Svratili su i naši Mate Pavić te Nikola Mektić
8/21
Foto: Facebook
Osoblje je uvijek veselo i daje poseban šarm restoranu
9/21
Foto: OpenTable
10/21
Foto: OpenTable
11/21
Foto: OpenTable
12/21
Foto: OpenTable
13/21
Foto: TripAdvisor
14/21
Foto: Facebook
15/21
Foto: OpenTable
16/21
Foto: OpenTable
17/21
Foto: OpenTable
18/21
Foto: OpenTable
19/21
Foto: OpenTable
20/21
Foto: OpenTable
21/21
Saznajte što jedu najbolji tenisači u dva tjedna prvog kalendarskog Grand Slama. Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Novak Đoković... ali i primjerice novo iznenađenje na Touru, Brazilac Joao Fonseca. Ušuljajte se u kuhinju restorana 'Cambio de Tercio', španjolskog restorana na obroncima Melbournea kojeg vodi Abel Lusa.