SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: / Ronaldo naredio vodstvu Juventusa da mu dovedu bivšeg suigrača iz Reala

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Talijanski velikan slaže križaljku za iduću sezonu te su krenuli u gotovo nemoguću misiju

22.8.2020.
17:48
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Talijanski Juventus kuje planove za iduću sezonu. Nakon što su pokazali izlazna vrata MaurizijuSarriju na njegovo mjesto doveli su legendarnog Andrea Pirla. On je pak u stručni stožer doveo Igora Tudora, a navodno tamo želi i Alessandra Nestu.

No, za navijače ja zanimljivije kako će izgledati momčad iduće sezone. Čini se u njoj više neće biti mjesta za Samija Khediru i Gonzala Higuaina, a spominjali su se još neki odlasci. Miralem Pjanić već je, poznato je, potpisao za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim sve zanima tko će pojačati svlačionicu. Arthur je stigao kao dio razmjene s Barcom, a talijanski novinar Tancredi Palmeri objavio je jednu pravu bombu.

Image

Real Madrid's French forward Karim Benzema reacts during the Spanish league football match between Real Madrid CF and SD Eibar at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 6, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Juve je navodno kontaktirao Real Madrid sa željom da im preotmu Karima Benzemu. Navodi kako to od kluba traži sam Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski velikan ponudio im je za francuskog napadača Douglasa Costu i Alexa Sandra, ali očekivano dobili su odbijenicu te je cijela stvar na čekanju. Ovakav ishod i više je nego jasan s obzirom na to da je Benzema lani bio najbolji igrač Reala. Postigao je ukupno 27 pogodaka uz 11 asistencija u 48 nastupa u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo