SMJENA NA KLUPI REALA? / Ronaldo se ne slaže s Perezom: 'Ancelotti je veliki trener, nadam se da će ostati s nama!'

Image
Foto: AP

Prošle sezone Ancelotti je s Realom osvojio naslov europskih prvaka. No, ove se stvari nisu odvijale po želji predsjednika kluba

24.5.2015.
13:35
AP
VOYO logo

MADRID - I dok predsjednik Real Madrida Florentino Perez traži zamjenu za trenera Carla Ancelottija, najveća zvijezda Reala Cristiano Ronaldo izrazio je podršku talijanskom stručnjaku.

U posljednjem kolu nogometnog prvenstva Španjolske Real Madrid je u subotu svladao Getafe sa 7-3, a Cristiano Ronaldo je postigao hat-trick te je sezonu završio sa 48 golova u Primeri, dok je na drugom mjestu Lionel Messi sa 43 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice na svom Twitter profilu Ronaldo je objavio fotografiju sa Ancelottijem i napisao: "Veliki trener i odlična osoba. Nadam se da ćemo raditi zajedno i sljedeće sezone".

Prošle sezone Ancelotti je s Realom osvojio naslov europskih prvaka, jubilarni deseti. No, ove se stvari nisu odvijale po želji predsjednik kluba, Real je u domaćem prvenstvu završio na drugom mjestu, iza Barcelone, te je eliminiran u polufinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji ističu da je trener Napolija Rafa Benitez najveći favorit da preuzme kormilo Reala, a spominje se i dosadašnji trener Borussije Dortmund Jurgen Klopp.

Ancelotti je rekao da želi ostati u Realu. No, ako dobije otkaz, najavio je da će godinu dana pauzirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike