[VIDEO] JE LI TO DUH MARIJA MANDŽUKIĆA UŠAO U RONALDA? / Pogledajte kako je Cristiano uništio Messija netom prije šuta po golu

Image
Foto: Profimedia

Rijetko možemo vidjeti ovakvo izdanje Ronalda, pa općenito i napadača

9.12.2020.
12:27
Profimedia
VOYO logo

Talijanski prvak Juventus velikom je 3-0 pobjedom na gostovanju kod Barcelone osvojio prvo mjesto u skupini G Lige prvaka. Oba sastava još ranije su osigurala prolazak u osminu finala, a Juventusu je za preskakanje Barcelone bila potrebna malo vjerojatna pobjeda od tri razlike koja se na kraju i dogodila.

Dva je pogotka s bijele točke postigao Cristiano Ronaldo, prvoga u 13. minuti nakon prekršaja Arauja, a drugog u 52. minuti nakon igranja rukom Lengleta. Bio je ovo ujedno i prvi sraz Lionela Messija i Cristiana Ronalda nakon što je ovaj 2018. godine napustio Real Madrid i prešao u Juventus. Ronaldo je na kraju odnio pobjedu, ali usput je uspio i dokazati zašto je još uvijek jedan od najboljih na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) walks past Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the UEFA Champions League group G football match between Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 8, 2020.,Image: 574561659, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ronaldo igrao obranu

Naime, vrlo je malo napadača koji se prilikom obrane vraćaju na svoju polovicu i sudjeluju u vraćanju posjeda. Jedan od tih bio je, recimo i nekadašnji Ronaldov suigrač, Mario Mandžukić, a sada smo vidjeli i kako Ronaldo itekako može odigrati obranu i to duboko na svojoj polovici.

Cristiano se sjurio iz vrha napada sve do svog kaznenog prostora i elegantno je oduzeo loptu baš Lionelu Messiju i to u trenutku kada je ovaj prešao stopera Juventusa i kada je ulazio u gol-šansu. Rijetko možemo vidjeti ovakvo izdanje Ronalda, pa općenito i napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video pogledajte OVDJE.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo