TRANSFERI UŽIVO / Livaković jedan od šest kandidata za klupu Reala, Neymar ovog ljeta sigurno napušta Barcelonu

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

10.8.2023.
7:16
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Ipak ništa od Dinamovog pojačanja? Šutalo na odlasku, Lokosi 12 igrača šalju na posudbu u isti klub!

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Ipak ništa od Dinamovog pojačanja? Šutalo na odlasku, Lokosi 12 igrača šalju na posudbu u isti klub!

Daramy u Reims

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.15 - Reims je platio 17 milijuna eura za napadača Ajaxa Mohameda Daramyja.

Fiorentina dovela napadača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.00 - Fiorentina je dogovorila transfer argentinskog napadača Lucasa Beltrana za 25 milijuna eura iz River Platea.

Napoli doveo Cajustea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.45 - Talijanski nogometni prvak Napoli angažirao je švedskog reprezentativnog veznjaka Jensa Cajustea (24), dosadašnjeg člana francuskog Reimsa, s kojim je potpisao ugovor na pet godina.

Vrijednost transfera se procjenjuje na 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cajuste je u Reimsu proveo tek jednu sezonu tijekom koje je u 39 nastupa postigao pet golova.

Chelsea i Liverpool u borbi za veznjaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.15 - Chelsea i Liverpool u borbi su za veznjaka Brightona Moisesa Caiceda.

Ibanez u Al Ahli

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.15 - Roger Ibanez službeno je iz Rome otišao u Al Ahli za 28,5 milijuna eura, a Rimljani imaju pravo i na 20 posto od sljedeće prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fred u Feneru

19.15 - Fred je i službeno iz Manchester Uniteda otišao u Fenerbahče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Word-Prowse u West Hamu

19.15 - Veznjak James Word-Prowse iz Southamptona ide u West Ham. Večeras će napraviti liječnički pregled

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimir dobio konkurenciju

19.15 - Osasuna se s Betisom dogovorila oko transfera Raula Garcije. Za napadača će platiti 6,5 milijuna eura, a Betis će dobiti i 30 posto od sljedeće prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca u Serie B

18.30 - Marko Pjaca ovog ljeta bi trebao napustiti Juventus, a Talijani javljaju kako na stolu ima ponudu talijanskog drugoligaša Pise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer se pojačao iz Uniteda

18.30 - Bayer Leverkusen pojačao se golmanom Manchester Uniteda Matejom Kovarom za devet milijuna eura, javlja Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar napušta PSG

18.00 - Neymar i PSG traže način kako da se raziđu ovog ljeta i to što je prije moguće. Brazilac ima ponude Al Hilala i iz MLS-a. Moguće je da ga pokuša dovesti i Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray ide po Argentinca i Brazilca

16.30 - Galatasaray je blizu dovođenja Leonarada Paredesa iz PSG-a za šest milijuna eura. Žele i veznjaka Manchester Uniteda Freda za kojeg bi trebali platiti oko 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zakaria u Monaco

16.30 - Denis Zakaria blizu je odlaska iz Juventusa u Monaco za 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković na meti Reala

16.30 - Nakon ozljede Thibauta Courtoisa za kojeg je sezona završena, Real Madrid krenuo je u potragu za golmanom. Jedan od šest kandidata je i jedinica Dinama Dominik Livaković, javlja Marca. Uz njega opcije su David de Gea, Kepa Arrizabalaga, Yassine Bounou, Giorgi Mamardašvili i Diogo Costa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juncaj u Rijeci, Ayuma u Istri 1961

16.00 - Hrvatski nogometni prvoligaš Rijeka i Istra 1961 u četvrtak su ojačali svoje redove, Riječani su doveli Amerikanca crnogorskoih korijena Stevena Juncaja, dok su Puljani angažirali mladog 18-gpdišnjeg nigerijskog veznjaka Israela Isaaca Ayumu.

Juncaj, koji je prošle sezone nastupao za slovensku Goricu, potpisao je s Rijekom ugovor na dvije godine, dok je Ayuma, dosadašnji igrač nigerijskog Mavlona, s Istrom 1961 potpisao ugovor do ljeta 2026.

Mourinho kupuje u Metkoviću

14.15 Novi igrač Rome je Pavle Šarac, koji je u glavni grad Italije došao iz Metkovića, gdje je igrao za Neretvu. Više pročitajte OVDJE.

Meksikanac u Londonu

14.10 Engleski prvoligaš West Ham potpisao je petogodišnji ugovor s meksičkim veznim igračem Edsonom Alvarezom kojeg je doveo iz Ajaxa, objavio je klub Premier lige u četvrtak. West Ham nije otkrio uvjete, ali Ajax je rekao da su se dva kluba dogovorila oko transferne naknade od 38 milijuna eura (41,90 milijuna dolara), koja bi mogla porasti na 41 milijun eura s dodacima.

Odlazak s Old Trafforda

13.50 Turski Fenerbahče ponudio je Manchester Unitedu 15 milijuna eura za brazilskog veznjaka Freda (30), objavio je Fabrizio Romano. Fred je član Man. Uniteda od 2018. godine.

Harryju se (konačno) smiješe trofeji

13.00 Minhenski Bayern i Tottenham dogovorili su transfer Harryja Kanea u München za više od 100 milijuna eura, što je rekordna svota  za Bundesligu, objavili su u četvrtak njemački i engleski mediji. Bayernu je tako trebalo više od godinu dana da dovede Harryja Kanea koji će u napadu zamijeniti Roberta Lewandowskog. Britanska sportska internetska stranica The Athletic prva je izvijestila o dogovoru između dva kluba, a nakon nje su to učinili Sky Sports u Njemačkoj i nekoliko drugih engleskih i njemačkih medija. Prema njima, cijena transfera iznosi više od 100 milijuna eura, što je više od prvih ponuda koje je iznio Bayern kada je predsjednik Tottenhama Daniel Levy postavio minimalnu cijenu od 100 milijuna funti (oko 116,5 milijuna eura).

Kovač izvisio

12.50 Preokret u transferu Lovre Majera. U utrku za njegov potpis se uključio njemački Eintracht, koji je sada postao prvi favorit za njegovo dovođenje, javlja talijanski ekspert Gianluca di Marzio. Podsjetomo, dugo je favorit za Majerov transfer bio drugi bundesligaš, Wolfsburg kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, ali njihove ponude Rennes je odbijao jer su bile preniske.

Rijeka predstavila pojačanje

12.15 Steven Juncaj novi je igrač HNK Rijeka. Steven dolazi iz SAD-a, u svojoj karijeri igrao je u Nizozemskoj i Švicarskoj, lani je igrao u slovenskoj ligi za Goricu, a sad je potpisao dvogodišnji ugovor s Rijekom. "Ovo je za mene ostvarenje sna, otkad sam bio malo dijete htio sam igrati u Rijeci i nisam mogao zamisliti da će poslati realnost", rekao je Juncaj na predstavljanju. Više pročitajte OVDJE.

Zvijezda PAOK-a u Francuskoj

11.50 Francuski mediji pišu da će PAOK ostati bez svog najboljeg veznjaka, Douglasa Augusta (26) koji odlazi u francuski Nantes z 5,5 milijuna eura. Ta je vijest objavljena na dan kada će PAOK igrati protiv Hajduka u pretkolu Konferencijske lige, a već se otprije zna da Augusto ne konkurira za taj susret zbog suspenzije.

Modri ostaju bez pojačanja

10.00 Dinamu bi mogao propasti veliki dolazni transfer, onaj talentiranog 20-godišnjeg alžirskog veznjaka Yacinea Titraouija, koji je već mjesec dana u Zagrebu i bio je na liječničkom pregledu, no još nije potpisao novi ugovor što jasno pokazuje da je nešto pošlo po krivome i sada je neizvjesno hoće li se transfer realizirati.

Hazard više neće igrati?

9.05 Nekoć jedan od najbiljih nogometaša na svijetu Eden Hazard (32) blizu je odlaska u mirovinu nakon katastrofalnog perioda u Real Madridu. Trenutno ima samo jednu ponudu, a ona je, kako javlja Marca, od belgijskog prvoligaša Westerloa.

'Crveni vragovi' kupuju u Munchenu

8.00 Manchester United ponudio je 30 milijuna eura za Benjamina Pavarda iz Bayern Munchena, objavio je L'Equipe. Njemu istječe ugovor sljedećeg ljeta pa bi zato Bavarci mogli pristati na ovu ponudu.

Ne želi na Bliski Istok ni za ogromnu lovu

7.00 Saudijski Al Hilal spreman Neymaru ponuditi triput veću plaću od one koje trenutno ima u PSG-u, javlja francuski L'Equipe. Konkretno, ta bi plaća iznosila oko 110 milijuna eura godišnje. No, od transfera vrlo vjerojatno neće biti ništa jer brazilski superstar ne želi otići na Bliski Istok.

Bogatstvo za klinca

6.00  Chelsea nudi 55 milijuna eura Southamptonu za supertalentiranog 19-godišnjeg veznjaka Romea Laviju, javlja The Athletic.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo