TRANSFERI UŽIVO / Hrvatski reprezentativac na meti kluba iz Premier lige, Arsenal dao 35 milijuna eura za golmana

Image

Iz minute u minutu na Net.hr-u ste mogli pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

8.8.2023.
8:12
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI DANA /

Neymar zatražio odlazak iz PSG-a i vraća se u Barcu, Guardiola otpisao stopera, PSG doveo napadača za 80 milijuna eura

Image
TRANSFERI DANA /

Neymar zatražio odlazak iz PSG-a i vraća se u Barcu, Guardiola otpisao stopera, PSG doveo napadača za 80 milijuna eura

Dembele na putu za Pariz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.40 - Direktor Barcelone Alemany potvrdio je kako će Ousmane Dembele uskoro postati igrač PSG-a.

Mourinho želi veznjaka PSG-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.30 - Jose Mourinho u Romu želi dovesti veznjaka PSG-a Renata Sanchesa. Prva ponuda je posudba do kraja sezone, ali da nemaju obavezu kupnje.

Vlašić ima novi klub

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.05 - Više o transferu Vatrenog pročitajte ovdje.

Sosa na meti slavnog kluba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.00 - Borna Sosa na meti je Nottigham Foresta, objavio je Kicker. Nijemci traže 15 milijuna eura za hvatskog reprezentativca koji ugovor sa Stuttgartom ima do ljeta 2025.

Juventus doveo braniča

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.45 - Juventus se pojačao 20-godišnjim urugvajskim braničem Facundom Gonzalezom iz Valencije.

Raya u Arsenalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.00 - Arsenal je dao 35 milijuna eura za golmana Brentforda Davida Rayu. Španjolac je potpisao ugovor do 2028.

Chelsea kupio napadača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.40 - Napadač Santosa Deivid Washington stiže u Chelsea. Za 18-godišnjaka Plavci će platiti odmah 15 milijuna eura, plus dodatnih pet kroz bonuse.

Tottenham doveo napadača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.10 - Tottenham je i službeno doveo 19-godišnjeg napadača Aleja Veliza iz Rosario Centrala. Argentinac je potpisao do 2029.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Fiorentine u Premier ligu

17.00 - Brentford je ponudio 30 milijuna eura za veznjaka Fiorentine Nica Gonzaleza. Ovaj 21-godišnji napadač ugovor s Violama ima do ljeta 2026.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real prodao veznjaka

16.00 - Real Madrid prodao je veznjaka Sergija Arribasa u Almeriju za šest milijuna eura, a Kraljevski klub ima i pravo na 50 posto od sljedeće prodaje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca dovela 16-godišnjaka

16.00 - Barcelona je službeno dovela 16-godišnjeg veznjaka Noaha Darvicha iz Freiburga za 2,5 milijuna eura. S bonusima to može narasti do pet milijuna eura, a sam igrač je potpisao ugovor do 2026.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walker i Bernardo Silva ostaju

16.00 - Manchester City ponudio je nove ugovore Bernardu Silvi i Kylea Walkeru, a očekuje se da će obojica ostati na Etihadu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Ketelaere na korak do Atalante

15.51 - Charles de Ketelaere (22) na korak je do odlaska u Atalantu, objavio je Fabrizio Romano. Belgijski ofenzivni veznjak prošle godine stigao je u Milan za 35 milijuna eura, no nije postigao nijedan pogodak u 40 nastupa. Atalanta će Milanu platiti tri milijuna eura za posudbu, dok će na kraju sezone imati pravo otkupiti ga za još 23 milijuna eura. U ugovor su uključeni i bonusi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slonina na posudbu u KAS Eupen

14.53 - Golman Chelseaja Gabriel Slonina (19) ide na posudbu u belgijski KAS Eupen, objavio je Fabrizio Romano. Riječ je o američkom reprezentativcu, koji je prošle godine potpisao za londonski klub, koji ga je platio devet milijuna eura. Jednu sezonu proveo je na posudbi u Chicagu, a sada će prvi put doći braniti u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle doveo Livramenta

14.09 - Newcastle je za 37.2 milijuna eura doveo Tina Livramenta (20) iz Southamptona. Riječ je o desnom beku. Karijeru je započeo u Chelseaju, a za Southampton je odigrao 34 utakmice. Zabio je jedan gol i dvaput asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham doveo Van De Vena

13.30 - Tottenham je doveo Mickyja Van De Vena (22) iz Wolfsburga za 40 milijuna eura. Nizozemski defenzivac stigao je iz Wolfsburga Nike Kovača, a za taj je klub odigrao 41 utakmicu te zabio jedan gol uz tri asistencije. U karijeri je još igrao za nizozemski Volendam.

Bayern sprema novu ponudu za Kanea

12.58 - Tottenham je odbio 100 milijuna eura za Harryja Kanea, no Bayern priprema novu ponudu, tvrdi Nicolo Schira. Stručnjak za transfere ističe da je Kane glavna meta minhenskog kluba. Osobni uvjeti su već dogovoreni i prema njima bi Kane trebao potpisati četverogodišnji ugovor, kojim bi po sezoni zarađivao 25 milijuna eura. No prije toga se klubovi moraju dogovoriti.

Prva smjena u HNL-u

12.39 - Nismo trebali dugo čekati na prvu trenersku smjenu u HNL-u. Više pročitajte ovdje.

Al Ahli nudi 45 milijuna za Verrattija. PSG-u je to i dalje premalo

11.52 - Al Hilal je povećao ponudu za Marca Verrattija. Saudijci su isprva željeli platiti 30 milijuna, a sada su spremni dati 45 milijuna eura. Predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi ne želi prodati talijanskog veznjaka za taj iznos, otkrio je Fabrizio Romano. Ne bude li ponuda još veća, Verratti će ostati u pariškom klubu, s kojim ima ugovor do 2026. Prema Transfermarktu, vrijednost mu je procijenjena na 40 milijuna eura.

Al Hilal nudi Osimhenu godišnju plaću od 50 milijuna eura

10.54 - Napoli je odbio Al Hilalovih 120 milijuna eura za napadača Victora Osimhena, no saudijski klub planira povećati ponudu, tvrdi talijanski novinar Nicolo Schira. Nigerijskom napadaču nude plaću od 50 milijuna eura godišnje odnosno trogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu sezonu. Napoli traži 180-200 milijuna eura za Osimhena.

Morata ostaje u Atletico Madridu

9.46 - Atletico Madrid i Alvaro Morata uskoro će potpisati novi ugovor, kojim će španjolski napadač biti vezan uz klub do 2027. godine. Iako je navodno imao ponude saudijskih klubova, 30-godišnji Morata odlučio je ostati nakon razgovora s čelnicima Atletica i samim trenerom Diegom Simeoneom, objavio je insajder Fabrizio Romano.

Brnić pred transferom u Olympiacos

9.05 - Ivan Brnić (21) uskoro bi trebao potpisati za Olympiacos, objavila je grčka Gazzetta. Hrvatski krilni napadač trebao bi u transferu karijere napustiti Maribor i za 1.5 milijuna potpisati za grčki klub. Tamošnji mediji pišu da mu predstoji liječnički pregled, nakon kojeg će potpisati ugovor.

Karijeru je započeo u Hajduku, s kojim je raskinuo ugovor prije dvije godine. Odigrao je ukupno 12 utakmica za prvu momčad splitskog kluba te nije zabio niti jedan pogodak. Ima ukupno 29 nastupa za mlađe kategorije hrvatske reprezentacije.

Maguire, McTominay, Van de Beek i Fred na odlasku iz Uniteda

8.16 - Manchester United u narednim danima pokušat će završiti četiri transfera. Pregovara s West Hamom oko Harryja Maguirea i Scotta McTominaya, Donny van de Beek bi mogao na posudbu u Real Sociedad, dok Freda žele prodati, a postoji interes nekoliko klubova.

City je Bernardu Silvi ponudio novi ugovor

8.15 - Manchester City ponudio je novi ugovor Bernardu Silvi (28), saznao je Fabrizio Romano. Portugalski ofenzivac, jedan od omiljenih igrača trenera Pepa Guardiole, ima ugovor do ljeta 2025. Barcelona i PSG ga žele, no City ne planira ni pregovarati, već želi zadržati svoju zvijezdu. Transfermarkt ga procjenjuje na 80 milijuna eura.

Tko su najveći transferi ljeta?

8,00 - Ovog ljeta na Top 10 transfera potrošeno je gotovo 800 milijuna eura. U galeriji pogledajte tko je u tih top 10.

Vlašić u Torinu

8,00 - Tuttosport i Sky Sports napisali su jučer da su West Ham i Torino dogovorili transfer Nikole Vlašića (25). Isto je objavio talijanski insajder Nicolo Schira. Hrvatski reprezentativac je prošle sezone bio na posudbi, a sada će postati igrač Torina u transferu vrijednom 12 milijuna eura, uključujući bonuse. Potpisat će četverogodišnji ugovor vrijedan dva milijuna eura. Danas bi trebao obaviti liječnički pregled.

Raya sve bliže Arsenalu

8.00 - Španjolski golman Brentforda David Raya sve je bliže dolasku u Arsenal. Pristao je na uvjete ugovora s engleskim viceprvacima i preostalo je samo da klubovi dogovore visinu odštete. Dvadesetsedmogodišnjak procijenjen je na 30 milijuna eura.

Samardžić stiže na liječnički pregled u Inter

8.00 - Ofenzivni veznjak Udinesea i srpske reprezentacije Lazar Samardžić (21) ovog će tjedna obaviti liječničke preglede u Milanu i postati novi igrač Intera, javlja Fabrizio Romano. Visina odštete koju će viceprvak Europe platiti još nije poznata, a Samardžićeva vrijednost procijenjena je na 14 milijuna eura. Mladi veznjak rođen je u Berlinu, a otac mu je bosanski Srbin iz Živinica pored Tuzle. Prošao je školu Herthe, a prve seniorske minute dobio je u RB Leipzigu, gdje se ipak nije nametnuo pa je na ljeto 2021. godine stigao u Italiju.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo