TRANSFERI UŽIVO / Ipak ništa od Dinamovog pojačanja? Šutalo na odlasku, Lokosi 12 igrača šalju na posudbu u isti klub!

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

9.8.2023.
7:47
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja i već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Hrvatski reprezentativac na meti kluba iz Premier lige, Arsenal dao 35 milijuna eura za golmana

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Hrvatski reprezentativac na meti kluba iz Premier lige, Arsenal dao 35 milijuna eura za golmana

PSG želi prodaju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.15 - A Everton posudbu! Hugo Ekitike je predmet interesa, pregovori se nastavljaju...

Na kaljenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.15 - Mladi Arsenalov talent odlazi na posudbu u Swansea. Charlie Patino tamo će se pokušati dokazati i vratiti u redove Topnika...

Sa juga u glavni grad

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.25 - Fenomenalni izvođač slobodnjaka, kaznenih udaraca i kornera, James Ward-Prowse, na pragu je potpisa za West Ham. Southampton u Championshipu ipak je ispod njegove razine...

Toliko se čeka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.25 - Posao je proglašen gotovim već davnih dana, a sada kola informacija kako bi sve moglo propasti. Yacine Titraoui već je neko vrijeme u Zagrebu, obavljen je i liječnički pregled, ali sudbina Alžirca u Dinamu je nepoznata, javlja Germanijak.

Čitav tucet

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.20 - IvanKukavicaMarkoBaturKristijanČabrajićMatejMatićLovroStanić, LukaSavatović, FranŽilinski, Blaž Bošković, Filip Markanović, Fabijan Krivak,  VitoMatijević i VinkoBićanić. Ne, to nije Oceaonovih dvanaest, to je dvanaest igrača Lokomotive koji idu na posudbu u NK Jarun.

Na stalnu posudbu otišli su VitoMatijević (19) i VinkoBićanić (22). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozbiljno ime za Premier ligu

20.00 - Novo ime u redovima Burnleyja je Sander Berge. Cijena? 15 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napokon službeno

19.57 - Dugo se šuškalo, a sada je i potvrđeno: Franck Kessie novi je igrač Al-Ahlija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bomba iz Njemačke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.45 - Nijemci javljaju kako će Dejan Ljubičić karijeru nastaviti u Wolfsburgu gdje je trener Niko Kovač. Inače, Dejan je brat Roberta, igrača Dinama.

Gotova priča?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.45 - Sportske novosti doznaju kako je dogovoren transfer Josipa Šutala u Ajax. 20 milijuna eura plus 2 milijuna u bonusima, trebalo bi sjesti na Dinamov račun, a reprezentativni stoper će Maksimir napustiti nakon uzvrata protiv AEK-a.

Svašta se priča

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.10 - Germanijak je objavio kako doznaje da od transfera Luke Ivanušeca u Feyenoord neće biti ništa. Vlatka Peras, navodno je presjekla i završila priču o tom poslu, ali često smo svjedočili kako se sve može promijeniti u zadnji tren. Više o tome trebalo bi se znati nakon prve utakmice protiv AEK-a, ali za očekivati je kako transfer definitivno nije prekrižen.

Pojačavanje pred Osijek

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.15 - Adana Demirspor u svoje je redove dovela Mbayea Nianga, 28-godišnjeg Senegalca. U svojoj karijeri igrao je i za Milan, a u Tursku stiže iz Auxerrea.

'Krama' dobio konkurenciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.30  Hoffenheim je na posudbu doveo 31-godišnjeg nizozemskog napadača Wouta Weghorsta iz Manchester Uniteda te tako postao konkurent hrvatskom reprezentativcu Andreju Kramariću.

Novi 'Topnik'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.05 Arsenalov vratar Matt Turner potpisao je četverogodišnji ugovor s Nottingham Forestom, objavio je u srijedu taj prvoligaš. Financijske pojedinosti transfera 29-godišnjeg vratara nisu objavljene, no prema pisanju britanskih medija ugovor je vrijedan 12 milijuna eura. Vratar Brentforda David Raya trebao bi se pridružiti Arsenalu zbog čega su Turnerovi izgledi da redovito igra u londonskom klubu smanjene.

80 milijuna nije dosta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.30 West Ham ne namjerava prihvatiti Cityjevu ponudu za Lucasa Paquetu u visini od 80 milijuna eura, objavio je Fabrizio Romano.

Maguire više neće biti 'Crven vrag'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

12.00 Engleski prvoligaš West Ham United načelno je dogovorio ugovor s Manchester Unitedom za engleskog braniča Harryja Maguirea, javljaju u srijedu britanski mediji. Prema Sky Sportsu i BBC-ju, ugovor je vrijedan oko 30 milijuna funti (38 milijuna dolara).

Dinamo dobio ultimatum

10.40 Ajax je poslao novu ponudu za Josipa Šutala, objavio je Fabrizio Romano. Nizozemci sada nude 20 milijuna eura plus bonuse i žele odgovor u dva dana ili odustaju od posla i bacaju se na transfer nekog drugog stopera.

Bavarci traže vratara

10.10 Njemački prvak Bayern Munchen traži golmana nakon što je Yann Sommer otišao iz kluba. Trener Thomas Tuchel želi dovesti Kepu Arrizabalagu, kojega je vodio u Chelseaju.

Iniesta u Emiratima

9.30 Bivši vezni igrač Španjolske i Barcelone Andres Iniesta pridružio se Emirates Clubu, objavila je u utorak Pro liga UAE. Klub sa sjedištem u Ras Al-Khaimahu objavio je fotografiju 39-godišnjeg Inieste u njihovom dresu i rekao da će uvjeti ugovora biti objavljeni na tiskovnoj konferenciji u srijedu. Iniesta je prošli mjesec, nakon pet godina, napustio japanski klub Vissel Kobe. S Barcelonom je osvojio devet LaLiga naslova i četiri naslova Lige prvaka. Sa španjolskom reprezentacijom je osvojio Svjetsko prvenstvo 2010. i dva uzastopna naslova europskih prvaka 2008. i 2012. godine.

Englezi žele Sosu

9.10 Engleski prvoligaš Nottingham Forrest želi Bornu Sosu. Više pročitajte OVDJE.

Saudijci ne staju

8.25 Saudijski Al-Ahli uskoro će predstzaviti dva pojačanja - Francka Kessiea, koji stiže za 15 milijuna eura iz Barcelone, te Rominog braniča Rogera Ibaneza, kojega plaćaju 28.5 milijuna eura uz još tri milijuna mogućih bonusa.

Ne puštaju najskuplji promašaj

7.30 Saudijski Al Hilal pokušao je portugalskog veznjaka Joaoa Felixa dovesti na posudbu iz Altletico Madrida, no njihova je ponuda jer ga Španjolci žele odmah prodati.

Pep želi Paquetu

6.45 Manchester City se opasno pojačava za novu sezonu. Nakon što su kupili našeg Joška Gvardiola u rekordnom transferu, sada žele brazilskog veznjaka Paquetu iz Lyona, za kojega nude 70 milijuna eura. Tu su informaciju potvrdili mnogi izvori, uključujući i Sky Sports te eksperta za transfere Fabrizia Romana.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo