IBRAHIMOVIĆ I REBIĆ STIŽU U ZAGREB? / Na Maksimiru bi na proljeće mogli gledati velikane, ovim klubovima prijeti ispadanje iz Lige prvaka

Brojnim velikanima prijeti ispadanje iz Lige prvaka

25.11.2021.
12:53
VOYO logo

Uoči posljednjeg kola natjecanja po skupinama Lige prvaka 11 klubova je osiguralo plasman u osminu finala, a preostalih pet viza bit će podijeljeno 7. i 8. prosinca. U srijedu je još pet momčadi osiguralo prolaz u osminu finala ovosezonske Lige prvaka. U pitanju su Manchester City, PSG, Inter, Real Madrid i Sporting.

Image
UOČI KLJUČNE UTAKMICE EUROPA LIGE /

Krznar konačno otkrio zašto Dinamo posljednje vrijeme igra tako loše: 'Moramo poraditi na jednoj stvari'

Image
UOČI KLJUČNE UTAKMICE EUROPA LIGE /

Krznar konačno otkrio zašto Dinamo posljednje vrijeme igra tako loše: 'Moramo poraditi na jednoj stvari'

Tko bi mogao doći?

Podsjetimo kako su ranije isti cilj ostvarili Liverpool, Ajax, Bayern, Manchester United, Chelsea i Juventus. Za preostalih pet mjesta koja vode dalje konkurira 11 klubova (Milan, Atalanta, Atletico Madrid, Barcelona, Benfica, Lille, Porto, RB Salzburg, Sevilla, Villarreal, Wolfsburg).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A netko od njih mogao bi na proljeće gostovati na Maksimiru ako Dinamo osigura prolazak skupine za što mu je dovoljna pobjeda protiv Genka u četvrtak navečer. Prvi meč je završio pobjedom modrih 3:0 pa Damir Krznar i društvo imaju razloga za optimizam. Pogotovo jer se u kadar vratio kapetan Arijan Ademi.

 On je u subotu odigrao 23 minute protiv Osijeka, što mu je bio prvi nastup za Dinamo od gostovanja u Genku. Nakon tog susreta Ademi je ozlijedio gležanj tijekom reprezentativne akcije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška utakmica

"Očekujemo tešku utakmicu. Već smo u Belgiji osjetili koliko je Genk kvalitena ekipa. Naša pobjeda od 3-0 i nije realan rezultat, jer su oni imali dosta prilika. Dva mjeseca nisam igrao, a koliko mogu sutra? Koliko bude trebalo...", najavio je Ademi i dodao:

"Uvijek mi je teško gledati momčad na terenu, a da joj ne mogu pomoći. Dinamo je i bez mene izgledao odlično, ali promašili smo pregršt šansi i zato rezultati nisu odražavali igru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ademi se također osvrnuo na činjenicu kako pobjeda protiv Genka donosi proljeće u Europi:

"U Dinamu je svaka utakmica pritisak. Za nas to nije ništa novo. Vjerujemo da možemo pobijediti i s takvim mislima ćemo ući u utakmicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je dva kola prije kraja na drugom mjestu skupine iza nedodirljivog West Hama. Englezi imaju deset bodova, Modri šest, Genk četiri, a Rapid tri.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo