RONALDO SLAVI 34. ROĐENDAN: /

Juve mu pripremio bogate darove, a stigla mu je i čestitka s omražene adrese

Image
Foto: AFP

Napadač Juvea i dalje je nezaustavljiv.

5.2.2019.
11:02
AFP
VOYO logo

Portugalac Cristiano Ronaldo u utorak slavi 34. rođendan. Malo tko bi mu da o toliko godina s obzirom na to u kakvoj formi igra. Ove je sezone u dresu Juventusa zabio 17 prvenstvenih golova te je upisao sedam asistencija. Najbolji je strijelac Serie A, a pogodak postiže u prosjeku svakih 112 minuta.

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša doveden je u Juventus kako bi im pomogao da osvoji Ligu prvaka, što bi bio njegov poklon klubu, dok mu se s druge strane Stara dama namjerava odužiti dovođenjem bliskog prijatelja Marcela, kao i Isca. Portugalac bi tu želio vidjeti i Jamesa Rodrigueza, kojem na ljeto istječe dvogodišnja posudba u Bayernu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uefa ga se sjetila

U međuvremenu i Uefa mu je čestitala rođendan podsjetivši na neke njegove rekorde. Poput onog da je najbolji strijelac Lige prvaka sa 122 gola ili da je zabio najviše pogodaka (17) u jednoj sezoni najprestižnijeg klupskog natjecanja što se dogodilo u sezoni 2013.-14. Osim toga napomenuli su i da mu je aktualni klub bio omiljena žrtva jer im je dao deset golova u sedam nastupa te je jedini igrač koji je u Ligi prvaka zabio jednom klubu toliko golova.

Image
Foto: AFP

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates his goal during their Supercoppa Italiana final between Juventus and AC Milan at the King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah on January 16, 2019. (Photo by GIUSEPPE CACACE / AFP)

Srećom po Juve sada brani njihove boje te se nadaju da će na njegovim krilima proći Atletico u osmini finala Lige prvaka. Španjolci su im prva zapreka u drugoj fazi. Portugalac im je u šest susreta u Ligi prvaka zabio četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova čestitka Uefe sigurno mu malo znači nakon što su ga zaobišli poslije još jedne sjajne sezone u dresu Reala u Ligi prvaka. Zabio je 15 golova i osvojio naslov, no Uefa je odlučila Luki Modriću dodijeliti nagradu za najboljeg igrača natjecanja.

Za kraj treba napomenuti da mu je bivši klub Manchester United također uputio čestitku, dok Real to još nije napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo