RONALDO PODGRIJAO NADU NAVIJAČA: /

Osvojio je Ligu prvaka pet puta, a sad je na rubu eliminacije. Njegova će poruka odjeknuti

Image
Foto: AFP

'Mi ćemo napraviti svoje na terenu, pokušat ćemo zabiti golove i pobijediti, ali trebamo vašu pomoć'

11.3.2019.
16:24
AFP
VOYO logo

Svim navijačima Juventusove nogometne momčadi portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo poslala je poruku ohrabrenja pred uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka. Talijanski prvak poražen je na gostovanju kod madridskog Atletica rezultatom 2-0 u prvom sučeljavanju tih dviju momčadi, uzvrat je na rasporedu u utorak, a Ronaldo je uvjeren u prolaz svoje momčadi.

"Imamo fantastičnu sezonu. Na vrhu smo ligaške ljestvice, zadovoljni smo onime što radimo. Osvojili smo Superkup protiv Milana, sad nam je cilj osvojiti prvenstvo, ali i Ligu prvaka. Dobri smo, puni samopouzdanja, vjerujemo", poruka je nogometaša koji je Ligu prvaka osvojio pet puta, premijerno kao nogometaš Manchester Uniteda, a onda još četiri puta sa Real Madridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Budite spremni na povratak'

Pozvao je u pomoć i klupske navijače s porukom da budu spremni svjedočiti prolasku dalje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim reći navijačima da u utorak razmišljaju pozitivno, vjerujmo. Moguće je, no trebat će nam vaša pomoć da stadion bude prekrasan. Svi zajedno. Mi ćemo napraviti svoje na terenu, pokušat ćemo zabiti golove i pobijediti, ali trebamo vašu pomoć. Budite spremni na povratak!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo