Počinje HNL /

Marijo Tot: 'Očekujem da će nova sezona biti još uzbudljivija nego prošla'

Počinje nova HNL sezona. Marijo Tot javio se za Net.hr iz Metkovića i najavio nova ligaška uzbuđenja

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

2.8.2024.
6:44
VOYO logo

Dinamo i Istra 1961 večeras od 21.00 na Maksimiru otvaraju novu sezonu HNL-a, u sjeni Olimpijskih igara koje su u fokusu. Čekali smo početak HNL karavane više od dva mjeseca. Još uvijek se tresemo od prošlosezonskih ligaških uzbuđenja, a u novoj sezoni trebalo bi biti još uzbudljivije i neizvjesnije. Stvorili su se ovog ljeta neki osnovni preduvjeti za to...

Image
JE LI TO TA SEZONA? /

'Navijači u Osijeku željni su uspjeha. Dosta im je više priča, a Opus Arene su se nagledali'

Image
JE LI TO TA SEZONA? /

'Navijači u Osijeku željni su uspjeha. Dosta im je više priča, a Opus Arene su se nagledali'

Priznajemo, nedostajao nam je prvoligaški hrvatski nogomet. Vikendi uz domaći nogomet su ipak posebni događaji. HNL je naša liga i iz sezone u sezonu sve je bolja i bolja. Kako će se priča odvijati u novoj sezoni, hoće li Dinamo obraniti naslov prvaka, može li ga ugroziti Hajduk s Ivanom Rakitićem, Ivanom Perišićem i Markom Livajom, doprvak Hrvatske Rijeka ili netko treći?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi mogao ispasti, je li ovo sezona Osijeka, hoće li Silvijo Čabraja sa svojom Lokomotivom opet biti iznenađenje, može li Istra kreirati senzaciju na otvaranju protiv Dinama i što će Gatusso donijeti u HNL? Na ta i sva ostala pitanja dao nam je odgovor Marijo Tot, ugledni nogometni stručnjak. Javio nam se gospodin Tot iz Metkovića i za Net.hr najavio novu HNL sezonu.

"Bit će uzbudljivije nego prošle sezone. Ovo je nova mogućnost Hajduku za novi pokušaj i očekujem jednu od najboljih HNL sezona nakon duže vremena, neizvjesnu sezonu u kojoj, usudio bih se reći, Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek igrat će bitnu ulogu u prvenstvu. Drago mi je što su Jakirović i stručni stožer ostali u Dinamu, to je ono što sam ja zagovarao cijelu sezonu. Dinamo je zadržao kostur ekipe, doveo igrače koji će klub činiti još boljim, a Hajduk je napravio marketinški i igrački boom, dovevši našeg velikana Ivana Rakitića. Osijek bi ove sezone mogao napraviti iskorak u rezultatskom smislu, a Rijeka uvijek složi dobru momčad", priča nam Marijo Tot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što nam je još govorio Marijo Tot uoči nove HNL sezone pogledajte u priloženom videu gore.

POGLEDAJTE VIDEO: Marijo Tot poslao poruku čitavoj naciji u teškim nogometnim trenucima

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo