Nogometna ludnica /

Nogometna ludnica! Real ipak ne želi Neymara, Ronaldo dobio ponudu koju neće moći odbiti

Image
Foto: AP Images

U medijima se navodi kako Portugalac traži nove izazove nakon što je s Real Madridom osvojio tri uzastopne Lige prvaka

3.7.2018.
10:40
AP Images
VOYO logo

Španjolski, kao i talijanski mediji danas pišu o jednom velikom nogometnom transferu kojim bi Cristiano Ronaldo uskoro mogao zaigrati u Torinu.

Talijanski gigant Juventus ponudio je Ronaldu četverogodišnji ugovor od 120 milijuna eura. U medijima se navodi kako Portugalac traži nove izazove nakon što je s Real Madridom osvojio tri uzastopne Lige prvaka. Spominje se i mogućnost da na obaj način Ronaldo, preko svog agenta, pritišće Real da mu poveća plaću, s obzirom na to da je odbio zadnju ponudu madridskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, čini se da se Juventus ne šali. Iako ima otkupnu klauzulu od milijardu eura, Ronaldo ima dogovor da može otići u razumnu odštetu. Tako bi u Torinu mogao biti već do 2022. godine gdje bi godišnje zarađivao čak pet milijuna eura više nego u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Real je demantirao da je poslao ponudu od 130 milijuna eura za Brazilca Neymara nakon što je španjolska javna televizija objavila informaciju o slanju ponude za 26-godišnjem napadaču, koji je u ponedjeljak zabio gol u pobjedi Brazila nad Meksikom od 2-0.

"Ta vijest je potpuno lažna. Real Madrid nije dao nikakvu ponudu ni PSG-u niti igraču. Čudimo se kako je španjolska javna televizija mogla emitirati takvu apsolutno lažnu informaciju bez da je kontaktirala strane u ovom slučaju", naveo je Real Madrid u priopćenju poslanom medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo