Katalonci hoće posvađati Modrića i Ronalda!

'Ronaldo je fantastičan igrač i nemam ništa protiv njega, ali ne mogu podnijeti njegovu teatralnost', navodno je još 2009. godine o Cristianu Ronaldu rekao Luka Modrić.

6.9.2012.
20:50
VOYO logo

Dobar dio španjolske, ali i svjetske javnosti danima traži odgovor na pitanje - 'Zašto je Cristiano Ronaldonesretan?'

I dok AS špekulira da se Ronaldo naljutio kad je Real odbio Cityjevu ponudu od 200 milijuna eura za njegove usluge, drugi španjolski dnevnik Mundo Deportivo našao je novi razlog. Za to bi mogao biti kriv - Luka Modrić. Oni su 'iskopali' iz arhive izjave Luke Modrića nakon utakmice Manchester Uniteda i Tottenhama u engleskom Liga Kupu iz 2009. godine. United je na jedanesterce slavio, a Luka nakon utakmice je kritizirao Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo je fantastičan igrač i nemam ništa protiv njega, ali ne mogu podnijeti njegovu teatralnost. U engleskom nogometu stalno 'kukanje' i padanje prouzrokuju negativni efekt. Ne znam što će mu to...", navodno je tada rekao Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mondo Deportivo nije mogao pronaći bolji trenutak za objavom ovakve izjave koja bi mogla posvađati dvojicu nogometaša. Baš čudno, radi se o sportskom dnevniku iz Barcelone...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo