MILIJUNI NAVIJAČA DILJEM SVIJETA U SUZAMA ZBOG MANDŽE: / Od šoka i ogorčenja do tuge i bijesa; Ovako nešto se ne pamti u Staroj dami

Image
Foto: Profimedia

'Mario, dragi naš Mario, jako nam je žao što je ovako sve ispalo. Uvijek ćemo ti biti zahvalni za sve što si dao u Juventusu'

14.9.2019.
11:46
Profimedia
VOYO logo

Poput bombe u Torinu, kao i među milijunima navijača diljem svijeta koliko ih broji slavni Juventus, odjeknula je vijest Sky Sport Italije kako će Mario Mandžukić najvjerojatnije prijeći u Los Angeles FC, odnosno u američku MLS profesionalnu ligu iz Stare dame i Serie A. Logičan je to razvoj događaja nakon što ga je Sarri izostavio iz konkurencije za današnji prvenstveni ogled Juvea i Fiorentine u Firenzi, koji započinje u 15 sati. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Image
ŠTO SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM? /

Stižu oprečne informacije, Mario donosi najtežu odluku u svom životu; 'Njegov ostanak nije opcija'

Image
ŠTO SE DOGAĐA S MANDŽUKIĆEM? /

Stižu oprečne informacije, Mario donosi najtežu odluku u svom životu; 'Njegov ostanak nije opcija'

Međutim, tijekom dana pojavila se informacija kako će Mandžo ipak put Katra... Direktor Juventusa Fabio Paratici potvrdio je kako će nekadašnji hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić napustiti klub. No, karijeru neće nastaviti u američkom MLS-u, kako je u subotu javio talijanski stručnjak Gianluca di Marzio, već će se zaputiti u Katar, u redove Al-Duhailija. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) jokes with Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic during a training session on April 15, 2019 at the Continassa training center in Torino, on the eve of the UEFA Champions League quarter-final second leg football match Juventus vs Ajax Amsterdam., Image: 426261765, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Kako bilo, navijači Juventusa počeli su se već opraštati od svog Mandže, svog ratnika kojeg obožavaju jer je pokazao i dokazao da je veliki profesionalac, spreman podnijeti i žrtvu na račun svoje igre, golova, samo kako bi bio od koristi klubu. Twitter je od jutros preplavljen dirljivim porukama.

Image
Foto: Profimedia, AFP

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Atalanta on May 19, 2019 at the Allianz stadium in Turin., Image: 434648603, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

"Hvala ti Mandžo za svu borbenost i strast koju si nam dao u dresu voljenog kluba. Tvoji pogotci protiv Reala budili su nadu u svakom navijaču Juventusa diljem svijeta. Da su ostali igrači dali samo pola onoga što si ti dao, možda nam Liga prvaka ne bi izmaknula iz ruku. Ponosan sam na tebe", stoji u komentaru jednog navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus celebrates after his goal during the Italian championship Serie A football match between Juventus and Atalanta on May 19, 2019 at Allianz Stadium in Turin, Italy - Photo Morgese - Rossini / DPPI, Image: 435213095, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: , AFP

"Mandžukić je zavrijedio bolji tretman i priliku u Juventusu. Super Mario nas je dizao posljednjih godina. Uno di noi, jedan od nas", nadovezao se drugi navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

- 19 05 2019 Torino - (Italia) Sport Calcio Juventus vs Atalanta Campionato di Calcio Serie A TIM 2018/2019 - Stadio "Allianz Stadium" nella foto: Mario Mandzukic festeggia il gol dello 1-1

- 19 May 2019 City Genova - (Italy) Sport Soccer Juventus vs Atalanta Italian Football Championship League A TIM 2018/2019 - "Allianz" Stadium in the pic: Mario Mandzukic celebrates the 1-1 goal, Image: 434563897, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, LaPresse

"Ma, on je uvijek davao 110% od sebe, svaki put... Veliki timski igrač. Mario, nadam se kako ćeš se i dalje boriti. Juve treba igrače poput tebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda je počelo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukić je bio silno važan igrač predivne karijere. Dao je ogroman doprinos Juventusu kroz sve te godine. Ali krug se zatvorio i na kraju je tako ispalo. Šteta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stari dobri borbeni ratnik Mandžukić zamjena Higuainu? Pa on je jedini koji može nositi devetku od prodaje Moisea Keana. Ne razumijem takvo što, uistinu"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario, dragi naš Mario, jako nam je žao što je ovako sve ispalo. Uvijek ćemo ti biti zahvalni za sve što si dao u Juventusu, za sav znoj koji si prolio. Nažalost, nema svetih nigdje, pogotovo ne u današnjem nogometu. Bilo da se zoveš Del Piero, Pavel Nedved, Buffon... tako nas povijest uči. Idi u miru i zapamti da ćeš uvijek biti jedan od nas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno, hvala ti!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovako se ponašati prema simbolu kluba i čovjeku koji je donio zadnji Scudetto je bolesno, totalna demencija nekih ljudi u klubu. Žao mi je što to moram reći, ali ovo nije Juventusov stil niti način".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Priča s Mandžukićem je mogla bolje završiti. Ali jedna stvar je sigurna: Ostaje zahvalnost što je bio primjer igrača koji daje sve za dres koji nosi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa u mojoj glavi ne može izbrisati slike jednog od mojih najdražih nogometaša. Ta duga na nebu u Cardiffu još uvijek plače od osvete. Sretno ti, Mario!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramotno je kako su se ponijeli prema Mandžukiću. To se zove izdaja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo