UZBUDLJIVA NOĆ U LIGI PRVAKA / Rakitić je heroj Seville, zabio prevažan gol na samom kraju, Barcelona doživjela teški debakl, Chiesa srušio Chelsea

Image
Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo zabio je u posljednjim trenucima utakmice za prokret Manchester Uniteda protiv Villarreala

29.9.2021.
23:25
Profimedia
VOYO logo

Nova uzbudljiva večer u Ligi prvaka ponudila nam je brojne jake utakmice, od kojih je ipak ona najuzbudljivija bila ona Manchester Uniteda i Villarreala.

Iako su gosti iz Španjolske poveli na Old Traffordu pogotkom Paca Alcacera, uslijedio je veliki povratak, a na kraju i preokret. Alex Telles pogodio je fantastičan volej u 60. minuti na asistenciju Bruna Fernandesa, a pobjedu je Manchesteru donio Cristiano Ronaldo koji je pogodio za 2:1 u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUDNICA NA OLD TRAFFORDU /

Ronaldo zabio za pobjedu u 'Fergijevo vrijeme' i bacio tribine u trans, pogledajte reakcije sir Alexa i Usaina Bolta

Image
LUDNICA NA OLD TRAFFORDU /

Ronaldo zabio za pobjedu u 'Fergijevo vrijeme' i bacio tribine u trans, pogledajte reakcije sir Alexa i Usaina Bolta

Rakitić zabio

Juventus i Chelsea odigrali su derbi večeri, a presudio je odlični napadač torinske momčadi Federico Chiesa. Na samom početku drugog poluvremena Chiesa je pogodio za 1:0, što je na kraju bio i jedini gol na cijeloj utakmici.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je od prve do posljednje minute za Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manje od pola utakmice trebalo je Ivanu Rakitiću da zabije gol za svoju Sevillu u utakmici protiv Wolfsburga. Raketa je u igru ušao u 53. minuti, pet minuta nakon što je Renato Steffen donio vodstvo Vukovima.

Hrvat je svoju priliku dočekao u 86. minuti, zabio je gol s bijele točke i donio Sevilli važan bod u gostima kod njemačke momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je u posljednje vrijeme neprepoznatljiva momčad, a večeras su na gostovanju kod Benfice ponovo krahirali, i to pred očima cijelog svijeta.

Debakl Barcelone

Benfica je već u trećoj minuti imala vodstvo od 1:0. Darwin Nunez u nekoliko je solo-poteza izbacio pola Barcine obrane te pogodio kut Ter-Stegenovog gola za vodstvo Portugalaca. Da su neka druga vremena,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca bi se lako oporavila od tog udarca, no nije to, očito, više ona moćna europska momčad. Rafa Silva zabio im je u 69. minuti nakon konfuzije u njihovoj obrani, da bi deset minuta kasnije rutinsku, laganu pobjedu Benfice osigurao Darwin Nunez s bijele točke. Očajnu večer posrnulog katalonskog diva zaključio je Eric Garcia zaradivši isključenje u 87. minuti.

Bayern je u skupini E očekivano pobijedio kijevski Dynamo sa 5:0, a golove su zabili Robert Lewandowski (12', 27'), Serge Gnabry (68'), Leroy Sane (74') i Eric Maxim Choupo-Moting (87'). Lewandowski je tako stigao do brojke od 119 golova u 100 nastupa za Bayern. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G RB Salzburg je pobijedio Lille sa 2:1. Oba gola za domaćine zabio je Adeyemi i to oba s bijele točke (35', 53'), dok je za Lille zabio Burak Yilmaz (62'). Luka Sučić je za Salzburg igrao do 70. minute, dok je za goste branio Ivo Grbić.

Sve golove pogledajte u nastavku teksta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka, 2. kolo, rezultati:

Bayern – Dinamo Kijev 5:0

Benfica – Barcelona 3:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus – Chelsea 1:0

Manchester United – Villarreal 2:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salzburg – Lille 2:1

Wolfsburg - Sevilla 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotove su utakmice.

90'+ Manchester United će ipak do pobjede, čini se. U sudačkoj nadoknadi zabio je Cristiano Ronaldo! Pogledajte njegov gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

86' Rakitiiiiiiiiiiić! Zabija Ivan gol za 1:1 pred sam kraj utakmice. Pogodio je s bijele točke, a njegov pogodak možete pogledati OVDJE.

81' Barcelona je doživjela debakl, sad to možemo slobodno reći. Nunez je zabio iz penala za 3:0 vodstvo Benfice. Pogledajte kako je do penala dožlo i kako je Nunez zabio OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

80' U međuvremenu je Leroy Sane zabio strašan gol za 4:0 Bayerna. Ovo se isplati pogledati, stvarno, pogledajte gol OVDJE.

69' Tone Barcelona u poraz protiv Benfice. Portugalci su povećali vodstvo na 2:0, a gol je nakon konfuzije u obrani Katalonaca zabio Rafa Silva. Pogledajte taj gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' Bayern polako zaključuje priču kod kuće protiv Dinamo Kijeva. Gnabry je istrčao kontru i hladnokrvno zabio za 3:0. Njegov gol pogledajte OVDJE.

66' Vrlo zanimljiva utakmica igra se u Salzburgu. Nakon što je Karim Adeyemi zabio za 2:0, opet iz penala, prekaljeni Burak Yilmaz zabio je za smanjenje vodstva Austrijanaca na 2:1. Yilmazov gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60' Nije dugo Villarreal bio u vodstvu. Alex Telles je zabio za poravnanje rezultata na asistenciju Bruna Fernandesa. Njegov fantastičan pogodak pogledajte OVDJE.

53' Vodi i Villarreal protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu. Strašna kontra je sijevnula i Žuta podmornica je povela pogotkom Paca Alcacera. Pogledajte taj gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

49' Wolfsburg također vodi 1:0, Renato Steffen je zabio, pogledajte njegov pogodak OVDJE.

46' Kreće drugo poluvrijeme i odmah je pogodak u Torinu! Najbolji igrač Juvea iz prvog dijela Chiesa zabija za vodstvo! Pogledajte njegov gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj prvog poluvremena.

35' Karim Adeyemi donosi vodstvo Salzburgu protiv Lillea iz kaznenog udarca. Pogledajte njegov pogodak OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

27' Ponovo Lewandowski zabija za Bayern i to je laganih 2:0 nakon nepunih pola sata igre. raspoložen je Poljak večeras, pogledajte njegov pogodak OVDJE.

13' Nebo je plavo, trava je zelena, ruže su crvene, vodi Bayern, zabio je Lewandowski. Pogledajte gol OVDJE.

3' Nismo nego krenuli, a Barcelona već gubi na gostovanju kod Benfice. U jako lošoj formi su Katalonci i to potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Pogodak Darwina Nuneza pogledajte OVDJE.

1' Počele su utakmice.

20:55 - Završile su prve dije utakmice večeri. Zenit je bio bolji od Malmoa, a Atlanta od Young Boysa. Pročitajte više:

20:00 - Stigli su početni sastavi. Mateo Kovačić igra od prve minute u derbiju večeri protiv Juventusa, a lijepo je u prvom sastavu Salzburga vidjeti i Luku Sučića koji će se večeras moći pokazati na gostovanju protiv Lillea.

19:00 - U srijedu će se utakmicama u skupinama E, F, G i H kompletirati drugo kolo u Ligi prvaka, a najviše pažnje privlačit će dvoboj u Italiji u kojemu će se susresti branitelj naslova londonski Chelsea i talijanski velikan Juventus koji je katastrofalno ušao u ovu sezonu u domaćem prvenstvu, ali u LP se nalazi na prvom mjestu svoje skupine.

Chelsea u susret u Torinu ulazi oslabljen jer za nastup ne može konkurirati jedan od njihovih najvažnijih igrača, sjajni francuski veznjak N'Golo Kante, koji je pozitivan na koronavirus.

Bluesi prihvaćaju ulogu

Trener Bluesa Thomas Tuchelu će osim Kantea u susretu protiv Juvea nedostajati i ozlijeđeni Christian Pulišić, Mason Mount i desni branič Reece James.

Image
Foto: Profimedia

Thomas Tuchel

Chelsea je u 1. kolu,svladao ruski Zenit i Tuchel je uoči dvoboja s Juveom Tuchel je istaknuo da njegova ekipa neće bježati od uloge favorita.

"Moramo to prihvatiti, sami smo se doveli u tu situaciju jer smo osvojili Ligu prvaka prošle sezone", rekao je.

Spektakli diljem Europe

Od ostalih utakmica izdvaja se repriza prošlosezonskog finala Europske lige, dvoboj Manchester Uniteda i Villarreala u skupini F, te okršaj Barcelone i Benfice.

Njemački prvak Bayern na svojem stadionu igra protiv ukrajinskog Dynama iz Kijeva, a Sevilla Ivana Rakitića gostuje u Wolfsburgu.

U Ranijem terminu, od 18.45, odigrat će se dvije utakmice - susreti Atalante i Young Boysa te Zenita i Malmoa.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo