LEGENDE REALA / Kroos prokomentirao priče koje kruže ovih dana o njemu i Modriću: 'Zna se što smo mi sve postigli u karijeri'

Image

Neki tvrde da im je vrijeme isteklo, no on ne misli tako

29.9.2021.
21:53
VOYO logo

Zbog ozljede njemačkog veznjaka Tonija Kroosa navijači Real Madrida ove sezoni nisu vidjeli u akciji čuveni trojac kojeg s njim čine Luka Modrić i Casemiro. Dolaskom Eduarda Camavinge te sjajnim igrama Fadea Valverdea i Asensija pitanje je koliko ćemo ove sezone zajEdno u igri gledati Nijemca, Hrvata i Brazilca, koji su Real nosili kroz jednu od najuspješnijih era u klupskoj povijesti.

Image
ZATO SVI OBOŽAVAJU HRVATA /

Modrić nakon šokantnog poraza pokazao veličinu, trener Šerifa otkrio što je Vatreni napravio: '0n je sve dogovorio'

Image
ZATO SVI OBOŽAVAJU HRVATA /

Modrić nakon šokantnog poraza pokazao veličinu, trener Šerifa otkrio što je Vatreni napravio: '0n je sve dogovorio'

"Smeta li mi što ljudi žele traže generacija za naš trojac Casemiro-Kroos-Morić? Pa i ne. Mi ne moramo govoriti što smo sve napravili u našim karijerama, kao i prošle sezone. Još uvijek smo sposobni igrati na najvišoj razini", poručio je Kroos u razgovoru za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je zbog ozlijeđenog aduktora propustio utakmice Hrvatske ovaj mjesec protiv Rusije, Slovačke i Slovenije pa se na travnjak vratio 12. rujna protiv Celte Vigo. Odigrao je tada 79 minuta a zatim i 67 protiv Valencije da bi onda ostao na klupi protiv Mallorce. U subotu ga je Ancelotti izvukao iz igre u 75. minuti u domaćem remiju 0-0 s Villarrealom.

Što kaže Ancelotti?

"Kada promijenim igrača u 75. minuti to nije zato što je bio loš nego da bih unio svježinu u igru", rekao je trener Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka je u drugom poluvremenu protiv Villarreala promijenio dinamiku utakmice, igrao je na poziciji polušpice kontrolirajući (veznjaka Etiennea) Capouea, ali nisam ga promijenio zato što to nije radio dobro. Moram imati na umu da on ima 36 godina pa zbog deset minuta manje provedenih u igri može izbjeći probleme u budućnosti", dodao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić, najstariji igrač u svlačionici Real Madrida, u svibnju je produžio ugovor na godinu dana, do 30. lipnja 2022. godine. Ove sezone je u bijelom dresu Kraljevskog kluba odigrao šest utakmica i jednom je sistirao za gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam A i B ekipu, moram odlučiti koga staviti u početnu postavu. Važno je da na sredini terena imamo Modrića, Casemira, Kroosa, Valverdea, Isca, Asensija, Camavingu...svi će biti korisni", poručio je Ancelotti.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo