PONOVNO U 'OBITELJI' / Mandžukić se oglasio nakon povratka u Vatrene, odmah mu se javio Cristiano Ronaldo

Image

Mandžukić je od ponedjeljka i formalno dogovorio suradnju s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem te je imenovan trenerom u stručnom stožeru svjetskih doprvaka

23.11.2021.
11:04
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić (35) novi je član stožera "Vatrenih", potvrdio je Hrvatski nogometni savez (HNS) u ponedjeljak.

Image
SAMO TO SMO ČEKALI /

Dalić ga je pridobio! Legendarni Mario Mandužukić ponovo je u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Image
SAMO TO SMO ČEKALI /

Dalić ga je pridobio! Legendarni Mario Mandužukić ponovo je u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Nakon načelnog dogovora s izbornikom Zlatkom Dalićem o priključivanju stožeru A reprezentacije, Mandžukić je od ponedjeljka i formalno dogovorio suradnju s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Marijanom Kustićem te je imenovan trenerom u stručnom stožeru svjetskih doprvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala izborniku Daliću i predsjedniku Kustiću na povjerenju. Zaista smo se lako dogovorili oko suradnje kojoj se izuzetno radujem. Znam koliko mi je reprezentacija značila kao igraču te želim tu strast, ali i svoje iskustvo, prenijeti novoj generaciji", izjavio je Mandžukić koji je za reprezentaciju upisao 89 nastupa i postigao 33 gola. Vrhunac karijere je ostvario 2018. kada je u dresu hrvatske vrste osvojio srebro na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Sada će kao član stožera putovati u Katar gdje će Hrvatska braniti drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u obitelj

Nakon što je službeno potvrđeno da stiže u stožer Vatrenih, Mandžukić se oglasio na Instagramu. Objavio je fotografiju s predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem i napisao sljedeću poruku:

"Drago mi je što sam postao član stožera hrvatske A reprezentacije - zahvaljujem izborniku Zlatku Daliću i predsjedniku HNS-a Marijanu Kustiću na povjerenju. Ulazim u ovaj posao s puno odgovornosti, želje i ambicije da pomognem izborniku, kolegama u stožeru i naravno cijeloj reprezentaciji. Znate koliko mi znači hrvatska reprezentacija, i kao što sam davao sve od sebe dok sam bio igrač, sada ću isto raditi kao trener. Imamo odličnu ekipu i radujem se ponovno biti dio te obitelji!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima mu je čestitao i slavni Portugalac Cristiano Ronaldo, s kojime je dijelio svlačionicu u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Mandžukićeva objava je do sada prikupila preko 86 tisuća lajkova.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo