U LOV NA LIGU PRVAKA /

Je li ovo sastav Dinama za najskuplju utakmicu klupske povijesti? Puno će toga ovisiti o Mišiću, Baturini i Nevistiću

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Posebni adut protiv Qarabaga Sergeja Jakirovića mogao bi biti Josip Mišić. On će biti posebno na ispitu kao zadnji vezni, jer se očekuje juriš azerskih lavova

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

27.8.2024.
8:10
Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Dinamo u srijedu od 18.45 igra utakmicu godine protiv Qarabaga vrijednu Lige prvaka i 34 milijuna eura. Plavi brane prednost iz Zagreba od prije 7 dana od 3-0. U najskuplju utakmicu u svojoj povijesti Dinamo bi mogao ući, odnosno s ovih 11 plavih lavova napasti azerske lavove. Lav na lava, zvuči kao kakva kulisa nekog filma. Ovo su predikcije Net.hr-a za prvih 11 Dinama protiv Qarabaga i o ovoj bitnoj utakmici za čitav hrvatski nogomet.

Image
'NEŠTO VALJDA ZNAM' /

Bivši igrač Rijeke, Dinama i Hajduka tvrdi: 'Kulenović nije poput Cvite, a danas svi komentiraju nogomet'

Image
'NEŠTO VALJDA ZNAM' /

Bivši igrač Rijeke, Dinama i Hajduka tvrdi: 'Kulenović nije poput Cvite, a danas svi komentiraju nogomet'

LIGA NACIJA: Utakmice hrvatske reprezentacije gledajte na platformi Voyo na kanalu Nove TV, gdje god se nalazili

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevistić: Pierre-Gabriel, Theophile, Mmaee, Ogiwara; Mišić; Marko Pjaca, Arbër Hoxha, Baturina; Bruno Petković i Sandro Kulenović.

Prema posljednjim informacijama, Stefan Ristovski neće biti na raspolaganju za utakmicu. U Dinamu učinili su i čine sve kako bi Ristovskog osposobili za susret i nije nemoguće da ipak i zaigra, ali teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebni adut protiv Qarabaga Sergeja Jakirovića mogao bi biti Josip Mišić. On će biti posebno na ispitu kao zadnji vezni, jer se očekuje juriš azerskih lavova, kao i njegova korekcija u igri što se tiče Dinama. I on, kao i čitava posljednja linija naše momčadi. Martin Baturina zaslužio je u prošloj utakmici gol.

Image
Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Odigrao je Martin nadahnuto i u Bakuu ga čeka utakmica koja mu može odrediti daljnji tijek karijere u Dinamu. Martin Baturina kvalitetan je nogometaš, pravi plavi biser maksimirskih odaja i kao takav zanimljiv i privlačan nogometaš na nogometnm tržištu. Ukoliko Dinamo izbori Ligu prvaka, Baturini, kao i čitavoj momčadi, cijena će porasti, a Baturina bi u tom slučaju, vjerujemo, ostao u Dinamu bar do kraja godine, a možda i do kraja sezone. Nije sad da ako Dinamo ne izbori Ligu prvaka i padne u Europa ligu, da će Baturina otići, ali situacija se tada mijenja.

Naravno, tu je u fokusu i Sandro Kulenović. Trenutno je na 7 golova u pet susreta i podsjeća na Igora Cvitanovića u najboljim danima, kad je trpao suparničke mreže. Kule igra u životnoj formi i on bi mogao biti igrač odluke. Nevistić je skinuo nekoliko zicera u prvoj utakmici i bio jedan od najzaslužniji za rezultatski uvjerljiv trijumf. O njemu će isto puno toga ovisiti sutra.

POGLEDAJTE VIDEO: Podcast Net.hr-a: Dinamo sudbinu našeg nogometa drži u svojim rukama: 'Ako uspije, HNL će opet živjeti na račun njega'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo