ZLATNI DEČKO S POLJUDA / Hajdukov dragulj komentirao priče o milijunskom transferu: 'Nisu to stvari koje mi odvlače pažnju'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
2.6.2022.
19:57
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajdukov talentirani krilni napadač Stipe Biuk je na pripremama mlade hrvatske reprezentacije koju očekuju susreti s Norveškom i Estonijom. Nakon osvajanja kupa sa splitskim klubom, Biuk se našao u centru pozornosti, jer su procurile priče kako je talijanska Atalanta žestoko zagrizla za njega.

U razgovoru za Sportske novosti talentirano krilo se osvrnulo na proteklu sezonu, ali i dao svoje viđenje glasina o njegovom potencijalnom transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOMENTAR /

(Za)što je Hajduk opasan?

Image
KOMENTAR /

(Za)što je Hajduk opasan?

"Bilo je dosta svega, puno uzbuđenja i na kraju veliko slavlje. Drago mi je da sam dijelom te priče, da smo osvojili Hrvatski kup i doživjeli sve to što se događalo. Naravno da tu dođe do jednog emotivnog pražnjenja, ali nema problema, fokusiran sam sad na ove dvije preostale utakmice", rekao je Biuk.

Skromnija sezona nije naštetila Biukovom imidžu

Priče o transferu i milijunskim ponudama za Biuka nisu novost, jer je prošle godine već jasan interes pokazao Manchester City no tada je predsjednik Jakobušić stavio rampu na njegov odlazak. Ovog puta se spominje kako je Atalanta u kojoj već igra Mario Pašalić, spremna isplatiti klubu s Poljuda 7 milijuna eura te nadograditi to brojnim bonusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Iskreno, stvarno nije na meni da o tome razmišljam. Imam ljude koji vode računa o tome, koji znaju više o toj temi. Nisu to stvari koje će mi odvući pažnju i kojima ću razbijati glavu. Sad sam maksimalno usredotočen na U21 reprezentaciju, dajem 100 posto na treninzima i s dvije pobjede želimo zaključiti kvalifikacije', zaključio je ovaj skromni mladić.

Biuka Transfermarkt procjenjuje na 4.5 milijuna eura, a u 28 HNL utakmica ove sezone upisao je jedan pogodak i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo