NIKO NE MIRUJE / Splićani traže zamjenu za Biuka u Austriji: Hitronogi Ganac na meti Hajduka

Image
Foto: Screenshot YouTube
30.5.2022.
16:14
Screenshot YouTube
VOYO logo

Hajduk je u četvrtak pobjedom u finalu Kupa protiv Rijeke došao do prvog trofeja u posljednjih devet godina te time potvrdio uzlazni trend ove sezone.

Struka Majstora s mora je u proteklih 18 mjeseci napravila sjajan posao i u bijeli dres obukla neka od velikih pojačanja poput Marka Livaje, Nikole Kalinića i Filipa Krovinovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Splićani su ostali kratki u borbi za naslov, a i prošlog ljeta su još jednom kiksali u europskom ispitu protiv kazahstanskog Tobola te je posve jasno da će litavski dvojac Nikoličius – Dambrauskas tražiti načina da dodatno pojačaju momčad.

Image
Fotogalerija /

Hajduk ponosno proslavio prvi trofej nakon devet godina

Image
Fotogalerija /

Hajduk ponosno proslavio prvi trofej nakon devet godina

Eksplodirao na kraju sezone

Informacije koje stižu iz Austrije sugeriraju da stručni dio Hajduka već dobrano radi na tome. Naime, portal Laola je objavio kako je skaut splitskog kluba ovog mjeseca boravio u toj zemlji i pratio Setha Paintsila, nogometaša Hartberga koji posjeduje gansku putovnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protekle sezone je za pretposljednju momčad austrijske Bundeslige zabio četiri pogotka i upisao dvije asistencije, a ono što je interesantno je da je u posljednjih pet dvoboja postigao sve golove. Ganac pokriva pozicije na oba boka u napadu, a ranije je nastupao u Admiri, Riedu i finskom Jaru. Transfermarkt ga procjenjuje na 350 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spekulira se da Biuk odlazi

Navijači Hajduka sa dosta skepse gledaju na informacije o potencijalnoj akviziciji s obzirom na to da Paintsil nema renome igrača kakvog bi oni željeli vidjeti na Poljudu. S druge pak strane, Lukas Grgić je također dočekan s dosta sumnje u Splitu pa se vrlo brzo pokazao jednim od boljih pojačanja zimskog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu informaciju nisu potvrdili ni Hajduk ni Hartberg no svakako je treba promatrati kroz perspektivu spekulacija o odlasku Stipe Biuka na Apenine.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo