OSVOJILI BI LIGU PRVAKA BEZ PROBLEMA: / Evo kakva bi se ekipa složila da nogometaši idu u zatvor zbog poreza

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Tu su većinom igrači iz Barcelone i Real Madrida

22.3.2018.
13:40
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Španjolska porezna uprava često se povezuje s nogometašima jer vode teške borbe zbog utaje poreza. Brojni veliki igrači bili su njihova meta nakon malverzacija, a među njima je bio i hrvatski Luka Modrić.

KAPETAN VATRENIH NA SUDU ZBOG UTAJE POREZA: Modrić uplatio gotovo milijun eura da izbjegne odlazak u zatvor?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić i njegova supruga Vanja bili su ispitani na sudu pod optužbom za utaju poreza, tj. za otvaranje fiktivne tvrtke u Luksemburgu. Posljednja "žrtva" je Xabi Alonso, bivši igrač Real Madrida i Bayern Münchena za kojeg je državno odvjetništvo zatražilo zatvorsku i novčanu kaznu.

Britanski kolumnist za La ligu Phil Ball tako se poigrao na Twitteru i složio najbolju momčad s igračima protiv kojih su se vodili ili se vode slučajevi zbog utaje poreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nogometaši idu u zatvoru za utaju poreza (kao obični smrtnici) mogli si se skupiti u sjajnu momčad: Buffon, Mascherano, Marcelo, Pique, Ramos, Modrić, Alonso, Neymar, Messi, Ronaldo, Di Maria. Trener - Jose Mourinho", napisao je. I uistinu, impresivno izgleda tih 11 igrača zajedno na terenu. Teško bi se koja momčad obranila od takve ekipe...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo