NEVIĐENO KOD NAS /

Fight of Nations™- Put do pobjede. Filip: 'Kao trener sam se dobro snašao, kao psiholog je bilo teže'

Fight of Nations™- Put do pobjede s emitiranjem počinje 27. srpnja na platformi Voyo, a veliko finale ovog jedinstvenog koncepta dogodit će se 7. rujna u Puli na FNC 19 eventu. Od 10.30 mogli ste pratiti pressicu.

Dorotea Kurelja

23.7.2024.
9:16
VOYO logo

Fight of Nations™- Put do pobjedes emitiranjem počinje 27. srpnja na platformi Voyo, a veliko finale ovog jedinstvenog koncepta dogodit će se 7. rujna u Puli na FNC 19 eventu.

Image
FON™ /

FNC i Voyo ruše sve rekorde: 'Nadamo se da će u subotu 'izgorjeti' od posjećenosti'

Image
FON™ /

FNC i Voyo ruše sve rekorde: 'Nadamo se da će u subotu 'izgorjeti' od posjećenosti'

Reality show 'Fight of Nations™: Put do pobjede' od 27. srpnja gledajte na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada će u kavez po MMA pravilima treneri timova Hrvatske i Srbije, Filip Pejić Nitro i Vaso Bakočević Psiho, kao i dva najbolja člana MMA momčadi Hrvatske i Srbije. Inače, po četiri borca su u momčadima.

"Dobro jutro svima, dobar dan. Hvala svima što se okupili ovdje povodom projekta kakvog još nismo imali prilike prisustovati na našim prostorima. Radi se o raeality showu koji prati borbe mladih boraca, ali i njihove privatne živote. Sigurni smo da će se ovako nešto svidjeti i onima koji nisu usko povezani sa sportom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Red, rad, disciplina, smijeh, suze, porazi. Sve to možete vidjeti u ovom showu. Za početak, Dražene, ti bi nam mogao predstaviti koncept showa i o čemu se radi?"

DRAŽEN: Koncenpt je takav da se ekipe sastoje od četiri člana tima plus trener iz Hrvatske i Srbije. Treneri su Filip i Vaso. Moglo je biti onih koji volje rade taj posao, ali nitko tko bi se osobno toliko dobro snašao u tome, nitko s boljim osobnostima od njih. Snimanje je bilo intenzivno. Borci žive zajedno, jedu zajedno, pomaažu jedni drugima, a na kraju moraju ući u kavez i boriti se jedan protiv drugog. Naravno, znaš da te onaj drugi želi pobijediti, nokautirati i to je nešto što nitko ne želi. Tu je i sigment toga da se mora paziti na kilažu, ne znaš s kim se boriš, moraš paziti na prehranu."

"Rekli ste, moglo je biti i boljih trenera?"

DRAŽEN: Oni su vodili mlade borce kao treneri, sve je vrhunski ispalo. Zadovoljan sam što smo izabrali Filipa i Vasu za trenera."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Filipe, za tebe je to isto novo iskustvo. Kako si se snašao?"

FILIP: Kao trener sam se dobro snašao, kao psiholog je bilo teže. Bilo je situacija kad ih je samo trebalo pripremiti za borbu, ali i onih kad su bili loše volje. Dobro su se ponašali, bilo je tenzija, ali sve su dobro prihvatili."

"Po kojem su se kriteriju birali borci?"

DRAŽEN: FNC radi na tome da radi dobre borce od amatera. Mi imamo pristup informacijama o njima i mi smo izabrali one za koje smo mislili da će se najbolje snaći tu i one koji će po osobnosti biti najzanimljiviji. Zadovoljni smo odabirom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FILIP: Odabrani su najbolji amaterski borci iz Srbije i Hrvatske. Imam priliku trenirati s dvojicom njih, Markom i Filipom, za drugu dvpojicu nemam toliko dobar uvid. Ali svi idu prema tome da budu dobri borci."


"Show se uglavnom svima svidio. Tko je ciljana publika?"

MATEJ: Ciljana nam je stravstvena publika koja prati MMA. Želimo ga popularizirati tako da dođemo do publike koja prati reality showove. Ciljali smo ljeto, a Voyo je platforma preko koje se može show može gledati na plaži, može ga se instalirati na mobitel."

"Kako je bilo dijeliti prostor s Vasom. Jeste li se povezali, akko je izgledala svakodvenica?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FILIP: Svi su mislili da ćemo se međusobno poklati. Povezali smo se, nije tu bilo zle krvi. Možda u sportu, ali osobno ne. Na kraju će to biti odličnan meč: kad se isprva ne volite, a onda se povežete. Bit će to odlično, bolje nego da smo se nabrijali jedni protiv drugih. Ovako ćemo bolje ljudima prikazati ono što želimo."

"Za Dražena, jeste li se dobro snašli kao trener? Možemo li Vas u budućnosti očekivati kao trnera?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DRAŽEN: Mislim da sam se dobro snašao, ali sve previše primam srcu. Mislim da je to normalno isprva, a što se tiče karijere, vidjet ćemo. Borac sam cijeli život pa mislim da se neću prebacivati na neki drugi put. Možete me očekivati kao trenera."

"Možemo li očekivati novu sezonu?"

DRAŽEN: Ova ideja postoji već neko vrijeme. Imali smo ideju o pokretanju, promovirali smo ideju godinama. Matej je prepoznao ovaj projekt i omogućio nam je podršku s RTL-a i omogućio da projekt zaživi. Zadovoljan sam, puno smo naučili, a finalni proizvod je odličan. Ovo je prva sezona - idemo dalje. Već znam tko će biti sljedeći treneri. Ovo je za FNC - dok ide FNC, ići će i reality."


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fight of Nations™- Put do pobjede ima sedam epizoda i snimao se 15 dana, prema onom što su nam rekli sudionici reality showa, borci i treneri. Danas na pressici u Zagrebu, koju ste mogli gledati putem streama Net.hr-a, pogledajte što o neviđenom reality showu kod nas kažu predsjednik FNC-a Dražen Forgač, slavni Filip Nitro Pejić i Matej Lončarić, glavni direktor digitalnog poslovanja, CME Adria.

Inače, radi se o jedinstvenom konceptu reality showa koji za temu ima slobodnu borbu, odnosno borce koji žele ostvariti svoje sportske snove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reality show Fight of Nations™ - Put do pobjede prati 8 mladih boraca podijeljenih u timove Hrvatska i Srbija. Svaki tim ima 4 borca, a Fight of Nations™ - Put do pobjede donosi život mladih boraca izvan dvorane, njihov put do uspjeha.

POGLEDAJTE VIDEO: Nitro dao gas u studiju Net.hr-a: 'Našle se dvije budale. Vaso je legenda, žao mi je što ću ga istući'

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo