ISPISALI POVIJEST BRUTALNOG SPORTA / Marko Martinjak i Ivica Ivić u studiju Net.hr-a nakon grandioznog uspjeha: 'Jedan udarac u bare knuckleu izbije ti oko, pucaju arkade i vilice, a tri tjedna prije meča imali smo ozbiljnih problema s Markovim desnim laktom'

Marko Martinjak i Ivica Ivić po drugi put su gostovali u studiju Net.hr-a

29.6.2023.
8:01
VOYO logo

Trostruki aktualni bare knuckle prvak svijeta Marko Martinjak i njegov trener i menadžer Ivica Ivić iz Armus Gyma gostovali su u srijedu u studiju Net.hr-a nakon grandioznog uspjeha i osvajanja BYB Police Gazette dijamantnog pojasa u Londonu prošle nedjelje.

Image
BKFC 46 /

U subotu vas na PLAY Premiumu čeka krvavi sport: 'BKFC ima jednu gadnu i opasnu specifičnost'

Image
BKFC 46 /

U subotu vas na PLAY Premiumu čeka krvavi sport: 'BKFC ima jednu gadnu i opasnu specifičnost'

Image

Oduševili borilački svijet

Bilo je ovo njihovo drugo gostovanje u studiju Net,hr-a, ali prvo nakon spomenutog grandioznog uspjeha i pisanja povijesnih stranica ovog brutalnog sporta. Inače, za Marka Martinjaka bio je ovo ukupno 4 osvojeni pojas u bare knuckleu u karijeri i peti naslov, ako njima pribrojimo i osvajanje u kickboxu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Marka Martinjaka i Ivice Ivića mukotrpan je i krvav rad kakvog rijetki mogu shvatiti. Sve što se ovom borilačkom dvojcu trenutno događa, ovim borilačkim fanaticima, za sve postoji veliko pokriće. Inače, zanimljive stvari događale su im se u Londonu u uzvratnom meču u kruseru protiv opasnog Amerikanca Jaromea Hatchea, bare knuckle boksača koji iza sebe ima MMA karijeru, a koji ga je slučajno nokautirao u ožujku ove godine.

'Svi su na stereoidima osim mene'

"Ne znam hoće li se to vidjeti na snimci, ali na pauzi između prve i druge runde, Marko dolazi u kut i gleda kroz mene. Sluša me što mu govorim, ali vidim ja da on nije tu. I ja mu lijevu šamarčinu zalijepim. Čovječe nećeš vjerovati, ali njegove oči, kao da su se razbudile, vratio se Marko u fokus", priča nam Ivica Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko tvrdi kako su svi u bare knuckleu na stereoidima, ali ne samo u bare knuckleu...

"Ma bubaju se svi sigurno. Pa, tamo su ljudi kao da u 300 film uđeš. Gledaš ih, isklesani, žile, ono, to sve skače... To kao da si uzeo crtić Dragon Ball i gledaš ga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Ivić nam otkriva da u bare knuckleu nemaju ugovor s doping kontrolom, a njegov borac se nadovezao:

Drama tri tjedna prije meča

"Moraš dati samo urin za droge, ali to je to", govori nam Marko Martinjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Ivić nam naglašava kako je bare knuckle trenutno najbrutalniji sport...

Image
Foto: Screenshot: Net.hr

"Jedan udarac golom šakom izbije ti oko, pucaju arkade i vilice, a tri tjedna prije meča Marko je imao ozbiljnih problema s desnim laktom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko nam je rekao:

"Nisam mogao ruku ispružiti. To je ubijalo od bolova. Nekakva se tekućina napunila u dijelu lakta i izazivalo je strašne bolove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su još dečki rekli pogledajte u priloženom videu gore.

Ovog vikenda uživo na PLAYU: Borilački spektakl BKFC 46

Borilački spektakl BKFC 46 održava se ovog vikenda u Engleskoj, a prijenos možete pratiti isključivo na platformi PLAY Premium.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo