ZA SVAKU POHVALU / Marko Martinjak pružio podršku svojim 'suborcima' i pokazao veličinu: 'Nikad poraz, uvijek lekcija. Vraćamo se još jači'

Image
Foto: Instagram

Marko Martinjak pružio podršku hrvatskim borcima, svojim 'suborcima'

8.5.2023.
6:31
Instagram
VOYO logo

Najbolji hrvatski bare knuckle borac, hrvatsko hrabro srce Marko Martinjak (BKB svjetski prvak u supersrednjoj kategoriji i Police Gazette diamond prvak), nedavno se oglasio na svom Facebook profilu i objavio post u kojem je dao podršku hrvatskim borcima, svojim suborcima.

Naime, prva polovica tekuće godine bila je loša za naše borce u različitim borilačkim sportovima, pa i za njega osobno, ali Marka to nije pokolebalo nego samo motiviralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je Martinjak, bare knuckle princ, pokazao veličinu jer je stao uz svoje borilačke kolege, što bi trebali raditi svi sportaši, pogotovo hrvatski jer nas Hrvata je malo i trebamo se svi držati zajedno, a uz to Martinjak je i dokazao da je borac koji nikad ne odustaje nego gleda samo prema naprijed...

Image
EKSKLUZIVNO /

'Bio sam u zatvoru, imao problema sa zakonom, ali i izašao na pravi put i sad želim postati najveći bare knuckle boksač ikad'

Image
EKSKLUZIVNO /

'Bio sam u zatvoru, imao problema sa zakonom, ali i izašao na pravi put i sad želim postati najveći bare knuckle boksač ikad'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, prva polovica godine je bila vrla loša za hrvatske borce u različitim borilačkim sportovima (Smakići, ja, Babić i sada na kraju Soldić), ali vjerujem u sebe i u ove dečke da se svi u drugoj polovici ove godine vraćamo na pobjedničke staze. Nikad poraz, uvijek lekcija", stoji u objavi Marka Martinjaka kojeg trenira poznati borac i trener, neuništivi Ivica Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako je Marko Martinjak prije gotovo dva mjeseca izgubio u borbi za dijamantni pojas od Jaromea Hatcha. Marko je dominirao od prve minute u tom meču, dva puta rušio Hatcha da bi na kraju nesretno naletio na udarac nakon kojeg se više nije mogao oporaviti i u konačnici upisao poraz.

Najaktualniji poraz je onaj Roberta Soldića koji je u subotu ujutro po našem vremenu poražen na povijesnom eventu ONE Championshipa u Coloradu (Denveru) pod nazivom ONE Fight Night 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robocop je nakon dobro odrađene prve runde završio teško nokautiran od strane švedskog MMA borca Zebaztiana Kadestama koji je time kreirao senzaciju.

Nakon poništene borbe protiv Murada Ramazanova zbog toga što je dobio udarac u genitalije koljenom, Soldiću je ovo bila druga borba u azijskog borilačkoj organizaciji, brzorastućoj singapurskoj promociji, te se nažalost nije uspio prikazati u svijetlu u kakvom smo ga svi htjeli vidjeti i opravdati epitet najboljeg europskog MMA borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dva tjedna napad na svjetsku titulu imao je elitni hrvatski profesionalni boksač Alen Babić koji je izgubio meč u kojem je, prema mnogima, trebao pobijediti jer je jednostavno bolji boksač od Rozanskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Savage" nije bio pripremljen za siloviti start Rozanskog koji ga je pobijedio prekidom, ekspresno u prvoj rundi pred svojim navijačima u Poljskoj i okitio se WBC bridgerweight pojasom prvaka svijeta.

Dio javnosti na društvenim mrežama, kao i neki novinari, iskoristili su Babićev poraz kako bi gazili po njemu što ne da nije u redu, nego je ispod svakog dostojanstva i sramotno. Neka se ti i takvi zapitaju neke stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I posljednji, ali ne sigurno zadnji po važnosti je teškaš Agron Smakići koji je prije dva mjeseca boksao za Europski EBU pojas protiv neporaženog Agita Kabayela, a zadesila ga je slična sudbina kao i Alena Babića, samo što je Agron, za razliku od Babića, u jednom trenutku, točnije u drugoj rundi, umalo pobijedio suparnika, odnosno nešto i pokazao u tom meču.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo