Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
IZNENAĐUJUĆE /

Zamrznute gube na kvaliteti: Ovih 10 namirnica trebali biste uvijek kupovati svježe

Osjetljive biljke poput peršina ili čak i ono otpornije poput ružmarina najbolje je kupiti svježe. Zamrzavanjem začinsko bilje gubi svoj karakteristični okus i teksturu. Sušenje začinskog bilja, s druge strane, koncentrira njegov okus, čineći ga mnogo snažnijim nego kad je svježe.
Foto: Pixabay
Osjetljive biljke poput peršina ili čak i ono otpornije poput ružmarina najbolje je kupiti svježe. Zamrzavanjem začinsko bilje gubi svoj karakteristični okus i teksturu. Sušenje začinskog bilja, s druge strane, koncentrira njegov okus, čineći ga mnogo snažnijim nego kad je svježe.
18 /20
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Postoje namirnice kod kojih zamrzavanje i konzerviranje može negativno utjecati na njihovu kvalitetu i nutritivnu vrijednost. Zato ih treba kupiti svježe.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx