Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
IZNENAĐUJUĆE /

Zamrznute gube na kvaliteti: Ovih 10 namirnica trebali biste uvijek kupovati svježe

S vremenom smrznute gljive gube dio svoje hranjivosti, a nakon odmrzavanja mogu postati kašaste i blijede. Konzervirane gljive, koje obično stoje u nekoj vrsti salamure, mogu biti slično kašaste i bljutave. Smrznute i konzervirane gljive mogu dobro poslužiti za pripremu juhe ili ragua, ali vam je cilj da kod pripreme budu hrskave moraju biti potpuno suhe.
Foto: Pixabay
S vremenom smrznute gljive gube dio svoje hranjivosti, a nakon odmrzavanja mogu postati kašaste i blijede. Konzervirane gljive, koje obično stoje u nekoj vrsti salamure, mogu biti slično kašaste i bljutave. Smrznute i konzervirane gljive mogu dobro poslužiti za pripremu juhe ili ragua, ali vam je cilj da kod pripreme budu hrskave moraju biti potpuno suhe.
4 /20
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Postoje namirnice kod kojih zamrzavanje i konzerviranje može negativno utjecati na njihovu kvalitetu i nutritivnu vrijednost. Zato ih treba kupiti svježe.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx