Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
OPSKRBITE SE /

Odličan izbor zaliha: Ovih 29 namirnica uvijek treba imati u smočnici

1. Konzervirane rajčice (pelati, sjeckane, koncentrat, umak) - Ovo je Apsolutni multipraktik u kuhinji, baza za umake, juhe, variva. Koncentrat rajčice, posebno onaj u tubi, traje dugo i daje intenzivan okus jelima.
Foto: Shutterstock
1. Konzervirane rajčice (pelati, sjeckane, koncentrat, umak) - Ovo je Apsolutni multipraktik u kuhinji, baza za umake, juhe, variva. Koncentrat rajčice, posebno onaj u tubi, traje dugo i daje intenzivan okus jelima.
2 /30
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Dobro opskrbljena smočnica temelj je svake kuhinje, jer pruža praktičnost za svakodnevno kuhanje i sigurnost u nepredviđenim situacijama. Konzervirane namirnice, sa svojim dugim rokom trajanja i raznolikošću, igraju ključnu ulogu u održavanju zaliha.

One su odličan izbor ne samo za brze obroke tijekom tjedna, već i kao dio plana za krizne situacije kada pristup svježim namirnicama može biti ograničen. Važno je napomenuti da, iako konzervirana hrana može trajati dugo, uvijek treba provjeriti datum "najbolje upotrijebiti do". Međutim, prema stručnjacima s Taste of Home, mnoge konzerve su sigurne za konzumaciju i nakon tog datuma, pod uvjetom da konzerva nije oštećena, tj. da je bez udubljenja, hrđe ili ispupčenja, što bi moglo ukazivati na narušenu kvalitetu ili sigurnost sadržaja.

Sadržaj otvorene konzerve treba odmah premjestiti u hermetički zatvorenu posudu i čuvati u hladnjaku te potrošiti unutar nekoliko dana. U našoj galeriji provjerite kojih je 29 najboljih konzerviranih proizvoda koje je pametno uvijek imati pri ruci.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx