CIJENA NASTUPA NA RIVI? PRAVA SITNICA! / Thompson trebao pjevati besplatno, ali će u džep spremiti 400 tisuća kuna

Image

Troškovi Thompsonovog koncerta na Rivi bit će podijeljeni između Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije

30.7.2019.
14:03
VOYO logo

Uoči obilježavanja vojne akcije Oluja, 4. kolovoza, na Rivi u Splitu nastupit će Marko Perković Thompson, potvrđeno je za Tportal iz više izvora. Također, Tportal neslužbeno doznaje da će Thompson za ovaj nastup "ubrati" 400.000 kuna bez PDV-a! Zaključak o organizaciji ovog događaja potpisao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara te se u utorak poslijepodne očekuje potpisivanje ugovora s pjevačevim menadžerom Denisom Pletikosom i njegovom tvrtkom High level d.o.o.

Troškovi Thompsonovog koncerta na Rivi bit će podijeljeni između Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije. Koordinacija braniteljskih udruga grada Splita pojavljuje se kao organizator ovog događaja, a njihov predstavnik Zoran Buzdovačić za Tportal je potvrdio da su pregovori pri kraju, no nije htio komentirati pojedinosti dok ugovor ne bude konačno potpisan. Bez obzira na to što se potpisivanje ugovora još nije dogodilo, tehnička ekipa koja vodi brigu o organizaciji koncerta dobila je signal za početak priprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
THOMPSON PJEVA NA SPLITSKOJ RIVI DAN UOČI PROSLAVE OLUJE? /

Gradonačelnik Opara potvrdio da su pregovori u tijeku

Image
THOMPSON PJEVA NA SPLITSKOJ RIVI DAN UOČI PROSLAVE OLUJE? /

Gradonačelnik Opara potvrdio da su pregovori u tijeku

Thompsonov koncert kao početak kampanje Kolinde Grabar-Kitarović

U kuloarima Thompsonov koncert na Rivi jest neslužbeni početak predizborne kampanje Kolinde Grabar-Kitarović. Ona će sljedeću nedjelju provesti na Sinjskoj alki pa će se u večernjim satima vjerojatno spustiti u Grad pod Marjanom. Istodobno, u Trilju će koncert održati Miroslav Škoro, također predsjednički kandidat te inače Thompsonov kum, od kojeg se zadnjih nekoliko godina udaljio.

Image

27.06.2019., Zagreb, Ured Predsjednice - Predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarovic, je u prigodi Dana drzavnosti urucila odlikovanja i priznanja Republike Hrvatske. Andro Krstulovic Opara Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Bivši predsjedničin savjetnik, sada gradonačelnik Splita, Krstulović Opara, prošli tjedan je potvrdio pregovore o organizaciji Thompsonova nastupa. Međutim, gradonačelnik je jako ostao zatečen pitanjem je li riječ o početku kampanje Grabar-Kitarović. Poručio je da su svi dobrodošli na Rivu. Od prošle godine je ustanovljeno službeno obilježavanje obljetnice Oluje u Splitu. Financira se iz gradskog proračuna, gdje je za "obilježavanje obljetnica i važnih datuma" predviđen iznos od ukupno milijun i pol kuna godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, Thompson je trebao pjevati besplatno, međutim iznos od 400.000 kuna plus PDV pokazuje da se pjevač vjerojatno u međuvremenu predomislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo