Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Nedjeljom U 2
MNOGE SU SE IZNENADILI
/
Aleksandar Stanković otkrio na koji način poziva ljude u emisiju i izazvao lavinu komentara: 'Jako neprofesionalno!'
MNOGE SU SE IZNENADILI
/
Aleksandar Stanković otkrio na koji način poziva ljude u emisiju i izazvao lavinu komentara: 'Jako neprofesionalno!'
NEMA PREDAJE
/
Stanković ponovno na malim ekranima nakon što je progovorio o 14-godišnjoj borbi s depresijom: Nedjeljom u 2 ima i novi studio
NEMA PREDAJE
/
Stanković ponovno na malim ekranima nakon što je progovorio o 14-godišnjoj borbi s depresijom: Nedjeljom u 2 ima i novi studio
OVO JE BILO ZANIMLJIVO...
/
Turudić govorio o Mamiću, priznao da je Josipa Rimac bila u njegovom uredu, a Milanovića nije štedio: 'Ima taj kompleks'
OVO JE BILO ZANIMLJIVO...
/
Turudić govorio o Mamiću, priznao da je Josipa Rimac bila u njegovom uredu, a Milanovića nije štedio: 'Ima taj kompleks'
IZNIO I KATASTROFIČNE SCENARIJE
/
Vakula kod Stankovića otkrio čime se želio baviti i što ga jako smeta u poslu: 'Kad to vidim odmah šaljem mail'
IZNIO I KATASTROFIČNE SCENARIJE
/
Vakula kod Stankovića otkrio čime se želio baviti i što ga jako smeta u poslu: 'Kad to vidim odmah šaljem mail'
IMA PORUKU I ZA BUKAČE
/
Odvjetnica iz Zadra koja je posvojila petero djece iz Konga svima otvorila oči: 'Izloženi smo neviđenom linču, znate li što su pitali djecu?'
IMA PORUKU I ZA BUKAČE
/
Odvjetnica iz Zadra koja je posvojila petero djece iz Konga svima otvorila oči: 'Izloženi smo neviđenom linču, znate li što su pitali djecu?'
SVE ZBOG PETIRKE
/
Gnjevni gledatelj Stankoviću poslao devet sumanutih mailova u zadnja dva dana: 'Šteta da se baci...'
SVE ZBOG PETIRKE
/
Gnjevni gledatelj Stankoviću poslao devet sumanutih mailova u zadnja dva dana: 'Šteta da se baci...'
DAN NAKON GOSTOVANJA KOD STANKOVIĆA
/
Procurilo: Marijana Petir kupila stan za gotovo tri milijuna kuna na jednoj od najskupljih adresa u Zagrebu
DAN NAKON GOSTOVANJA KOD STANKOVIĆA
/
Procurilo: Marijana Petir kupila stan za gotovo tri milijuna kuna na jednoj od najskupljih adresa u Zagrebu
U 'NEDJELJOM U 2'
/
Marijana Petir nije mogla doći k sebi zbog poteza Aleksandra Stankovića: 'To je moja privatna stvar. Sve sam pošteno zaradila'
U 'NEDJELJOM U 2'
/
Marijana Petir nije mogla doći k sebi zbog poteza Aleksandra Stankovića: 'To je moja privatna stvar. Sve sam pošteno zaradila'
'VOLIO BIH TO RAŠČISTITI'
/
Ivan Jakovčić otkrio koliko je zarađivao u Jugoslaviji pa se požalio: 'Milanović me htio smjestiti u zatvor'
'VOLIO BIH TO RAŠČISTITI'
/
Ivan Jakovčić otkrio koliko je zarađivao u Jugoslaviji pa se požalio: 'Milanović me htio smjestiti u zatvor'
KONSTRAKTA KOD STANKOVIĆA
/
'Očekivala sam podršku Hrvatske, knjižicu još uvijek nemam, a sada konačno da objasnim o čemu je moja pjesma'
KONSTRAKTA KOD STANKOVIĆA
/
'Očekivala sam podršku Hrvatske, knjižicu još uvijek nemam, a sada konačno da objasnim o čemu je moja pjesma'
'MALO ZEZANJA'
/
Aleksandar Stanković na originalan način najavio novu gošću u Nedjeljom u 2, supruga mu komentirala: 'Bože, ako ste vi normalni...'
'MALO ZEZANJA'
/
Aleksandar Stanković na originalan način najavio novu gošću u Nedjeljom u 2, supruga mu komentirala: 'Bože, ako ste vi normalni...'
IZAZVAO POMUTNJU, ALI SAD JE SVE OTKRIVENO
/
Stanković objasnio promjene u Nedjeljom u 2 i najavio prvog gosta: 'Jedan dio Hrvata prema njemu gaji plemenite osjećaje'
IZAZVAO POMUTNJU, ALI SAD JE SVE OTKRIVENO
/
Stanković objasnio promjene u Nedjeljom u 2 i najavio prvog gosta: 'Jedan dio Hrvata prema njemu gaji plemenite osjećaje'
'POREZNA... TO SU NAJVEĆI UDBAŠI!'
/
Rojs o pomilovanju Perkovića i Mustača: 'Prije bi mi ruka otpala nego što bih povukao potpis'; Ima zanimljiv stav o Milanoviću
'POREZNA... TO SU NAJVEĆI UDBAŠI!'
/
Rojs o pomilovanju Perkovića i Mustača: 'Prije bi mi ruka otpala nego što bih povukao potpis'; Ima zanimljiv stav o Milanoviću
OVO JE BILO ZABAVNO
/
Kerum bocnuo Aleksandra Stankovića pa dobio genijalan odgovor: 'Ne brukaj se, Žele...'
OVO JE BILO ZABAVNO
/
Kerum bocnuo Aleksandra Stankovića pa dobio genijalan odgovor: 'Ne brukaj se, Žele...'
'KRIVA PROCJENA'
/
Hrvatski vojni analitičar tvrdi da Putina najviše pogađa jedna stvar: 'Ruska operacija je zapela, a Vučić se preračunao'
'KRIVA PROCJENA'
/
Hrvatski vojni analitičar tvrdi da Putina najviše pogađa jedna stvar: 'Ruska operacija je zapela, a Vučić se preračunao'
DOBROTVOR PEĐA
/
Šef SDP-a objasnio što će učiniti s naknadom za odvojen život: 'To je bila greška. Uplatit ću novac u dobrotvorne svrhe'
DOBROTVOR PEĐA
/
Šef SDP-a objasnio što će učiniti s naknadom za odvojen život: 'To je bila greška. Uplatit ću novac u dobrotvorne svrhe'
'NISU SVI LJUDI ISTI'
/
Aleksandar Stanković otkrio tko je tražio lovu za gostovanje u Nu2: 'Tražio je 500 eura i HRT mu je platio'
'NISU SVI LJUDI ISTI'
/
Aleksandar Stanković otkrio tko je tražio lovu za gostovanje u Nu2: 'Tražio je 500 eura i HRT mu je platio'
'NEMAM SE JA ŠTO KOME ISPRIČAVATI'
/
Stanković ne odustaje od savjeta Beograđanima: 'Većina Splićana su srdačni, ali zbog par budala ne bih riskirao'
'NEMAM SE JA ŠTO KOME ISPRIČAVATI'
/
Stanković ne odustaje od savjeta Beograđanima: 'Većina Splićana su srdačni, ali zbog par budala ne bih riskirao'
VIKTOR GOTOVAC U NU2
/
Novi šef zagrebačke organizacije: 'Naziv Trga maršala Tita promijenjen je na nasilnički način. Treba nam referendum...'
VIKTOR GOTOVAC U NU2
/
Novi šef zagrebačke organizacije: 'Naziv Trga maršala Tita promijenjen je na nasilnički način. Treba nam referendum...'
KOD STANKOVIĆA
/
Bulj: 'Nisam antivakser, ali ponašaju se kao šumski razbojnici. Plenković? Gledao me s visoka. Zvao me je Panj!'
KOD STANKOVIĆA
/
Bulj: 'Nisam antivakser, ali ponašaju se kao šumski razbojnici. Plenković? Gledao me s visoka. Zvao me je Panj!'
'SITUACIJA NIJE NIMALO DOBRA'
/
Pulmolog Srića kod Stankovića otkrio zabrinjavajući problem: 'Pacijenti se znaju urušavati unutar sat, dva, pa čak i kraće'
'SITUACIJA NIJE NIMALO DOBRA'
/
Pulmolog Srića kod Stankovića otkrio zabrinjavajući problem: 'Pacijenti se znaju urušavati unutar sat, dva, pa čak i kraće'
'NEMA RASKOLA, NEMA EGZODUSA'
/
Ahmetotović kod Stankovića: 'Neki u SDP-u su postali sami sebi najvažniji i to se sad vidi'
'NEMA RASKOLA, NEMA EGZODUSA'
/
Ahmetotović kod Stankovića: 'Neki u SDP-u su postali sami sebi najvažniji i to se sad vidi'
MINISTRICA O KAZI KAMIKAZI
/
'Prve godine njegova mandata HRT je napravio iskorake u vezi poslovanja'
MINISTRICA O KAZI KAMIKAZI
/
'Prve godine njegova mandata HRT je napravio iskorake u vezi poslovanja'
'PROGNANIK S NOŽEM POD GRLOM'
/
Stanković najavio novog gosta za emisiju, gledateljima se sviđa: 'Možda dogura do premijera'
'PROGNANIK S NOŽEM POD GRLOM'
/
Stanković najavio novog gosta za emisiju, gledateljima se sviđa: 'Možda dogura do premijera'
VELIKA IVOŠEVIĆEVA ISPOVIJED
/
Objasnio svoju antisemitsku poruku: 'Dotični gospodin je vrijeđao i moje preminule u 2. svjetskom ratu, ubijene u logorima, cijelu jednu naciju'
VELIKA IVOŠEVIĆEVA ISPOVIJED
/
Objasnio svoju antisemitsku poruku: 'Dotični gospodin je vrijeđao i moje preminule u 2. svjetskom ratu, ubijene u logorima, cijelu jednu naciju'
HULJIĆ:
/
'Bajka je da smo pokradeni, nacija je brzo isprala suze za Albinom i našla favorita... Kad misliš da imaš pjesmu, upravo tad je nemaš'
HULJIĆ:
/
'Bajka je da smo pokradeni, nacija je brzo isprala suze za Albinom i našla favorita... Kad misliš da imaš pjesmu, upravo tad je nemaš'
'DOĆI ĆU S AUTOMATSKOM PUŠKOM I POBITI VAS KAO STOKU!':
/
Predstavnik vojvođanskih Hrvata otkrio kakve sve prijetnje dobijaju
'DOĆI ĆU S AUTOMATSKOM PUŠKOM I POBITI VAS KAO STOKU!':
/
Predstavnik vojvođanskih Hrvata otkrio kakve sve prijetnje dobijaju
DALIBOR MATANIĆ KOMENTIRAO BANDIĆA I TRUMPA:
/
'Vidjeli smo, kada dođe egomanijak, koliko se zemlji može naštetiti'
DALIBOR MATANIĆ KOMENTIRAO BANDIĆA I TRUMPA:
/
'Vidjeli smo, kada dođe egomanijak, koliko se zemlji može naštetiti'
ALEKSANDAR STANKOVIĆ OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA:
/
'Pusti priče, mi te još čekamo, da znaš...'
ALEKSANDAR STANKOVIĆ OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA:
/
'Pusti priče, mi te još čekamo, da znaš...'
ŠKORO U 'NEDJELJOM U 2' SARKASTIČNO O SEVERINI:
/
'Nisam se nikad bavio kolegicom... kako se već sad preziva'
ŠKORO U 'NEDJELJOM U 2' SARKASTIČNO O SEVERINI:
/
'Nisam se nikad bavio kolegicom... kako se već sad preziva'
ŠKORO JOŠ NE ZNA HOĆE LI SE KANDIDIRATI ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA:
/
'Duboka država? To bi mogli biti vi, Stankoviću'
ŠKORO JOŠ NE ZNA HOĆE LI SE KANDIDIRATI ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA:
/
'Duboka država? To bi mogli biti vi, Stankoviću'
JE LI BILO VRIJEME?
/
Velika promjena u emisiji Nedjeljom u 2 nakon 13 godina
JE LI BILO VRIJEME?
/
Velika promjena u emisiji Nedjeljom u 2 nakon 13 godina
NE NASJEDAJTE! Šire se lažne vijesti o 'Nedjeljom u 2'; Aleksandar Stanković upozorio:
/
'Ljudi su ostali bez novca, to je prijevara!'
NE NASJEDAJTE! Šire se lažne vijesti o 'Nedjeljom u 2'; Aleksandar Stanković upozorio:
/
'Ljudi su ostali bez novca, to je prijevara!'
BUJAS KOD STANKOVIĆA GOVORIO O 'UHLJEBIMA':
/
Voditelj ga pitao misli li to i o njemu: 'Ne, vi ste institucija'
BUJAS KOD STANKOVIĆA GOVORIO O 'UHLJEBIMA':
/
Voditelj ga pitao misli li to i o njemu: 'Ne, vi ste institucija'
JURIČAN O BANDIĆU:
/
'On je jezivi zombi, dobro da je živ. Kad sam ga vidio pomislio sam: Isuse, on je upravo izgubio izbore!'
JURIČAN O BANDIĆU:
/
'On je jezivi zombi, dobro da je živ. Kad sam ga vidio pomislio sam: Isuse, on je upravo izgubio izbore!'
ODVJETNIK MILJEVIĆ PROGOVORIO O SANADERU I MAMIĆU I DODAO:
/
'Od svojih klijenata ne želim znati istinu, samo bi me opteretila'
ODVJETNIK MILJEVIĆ PROGOVORIO O SANADERU I MAMIĆU I DODAO:
/
'Od svojih klijenata ne želim znati istinu, samo bi me opteretila'
KOTIGA O 'GLUPIRANJU' NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
/
'Prolupao sam, to je činjenica. Diplomu s fakulteta još nisam pokupio...'
KOTIGA O 'GLUPIRANJU' NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
/
'Prolupao sam, to je činjenica. Diplomu s fakulteta još nisam pokupio...'
STANKOVIĆ ODUŠEVIO GLEDATELJE IZBOROM SLJEDEĆEG GOSTA:
/
'Bit će to jedna jako zanimljiva epizoda...'
STANKOVIĆ ODUŠEVIO GLEDATELJE IZBOROM SLJEDEĆEG GOSTA:
/
'Bit će to jedna jako zanimljiva epizoda...'
IZNENADNO OTKAZANO GOSTOVANJE GORANA BOGDANA U 'NU2':
/
Bio je u kontaktu s osobom pozitivnom na koronu
IZNENADNO OTKAZANO GOSTOVANJE GORANA BOGDANA U 'NU2':
/
Bio je u kontaktu s osobom pozitivnom na koronu
STANKOVIĆ ODGOVORIO GLAVNOM UREDNIKU HTV-A:
/
'S obzirom na staž i kilometre u nogama, mislim da mogu i ja nešto reći o novinarstvu...''
STANKOVIĆ ODGOVORIO GLAVNOM UREDNIKU HTV-A:
/
'S obzirom na staž i kilometre u nogama, mislim da mogu i ja nešto reći o novinarstvu...''
PLENKOVIĆ KOD STANKOVIĆA:
/
Voditelj mu izvukao stara neispunjena predizborna obećanja, premijer imao odgovor na sve
PLENKOVIĆ KOD STANKOVIĆA:
/
Voditelj mu izvukao stara neispunjena predizborna obećanja, premijer imao odgovor na sve
SDP-OV MRŠIĆ U NEDJELJOM U 2: 'Zemlje poput Finske i Austrije imaju 13 ili 14 ministarstava, zašto mi moramo imati 22?'
SDP-OV MRŠIĆ U NEDJELJOM U 2: 'Zemlje poput Finske i Austrije imaju 13 ili 14 ministarstava, zašto mi moramo imati 22?'
HRVATICE UZVRAĆAJU UDARAC, 'NAPALE' RASPUDIĆA SVOJIM FOTKAMA I PORUČUJU MU:
/
'Nino, vidi me'
HRVATICE UZVRAĆAJU UDARAC, 'NAPALE' RASPUDIĆA SVOJIM FOTKAMA I PORUČUJU MU:
/
'Nino, vidi me'
REKLKOVIĆ NACRTAO KAKO JE LOKACIJA SREDIŠTA MOSTA NAMAMILA NOVINARE:
/
Zbog toga smo postigli takav rezultat...
REKLKOVIĆ NACRTAO KAKO JE LOKACIJA SREDIŠTA MOSTA NAMAMILA NOVINARE:
/
Zbog toga smo postigli takav rezultat...
MAJA SEVER SE OGLASILA O SKANDALU:
/
'Aco je drug, kolega i prijatelj. Znam da je bio spreman kad su mi prijetili otkazom...'
MAJA SEVER SE OGLASILA O SKANDALU:
/
'Aco je drug, kolega i prijatelj. Znam da je bio spreman kad su mi prijetili otkazom...'
STANKOVIĆ U NU2 OTKRIO:
/
'Uprava HRT-a nije dopustila da ugostim Maju Sever, to je moj profesionalni poraz'
STANKOVIĆ U NU2 OTKRIO:
/
'Uprava HRT-a nije dopustila da ugostim Maju Sever, to je moj profesionalni poraz'
STANKOVIĆ I BEROŠ ISPRED KB DUBRAVA:
/
'Koronavirus je veća ugroza za stanovništvo nego neki jači potres'
STANKOVIĆ I BEROŠ ISPRED KB DUBRAVA:
/
'Koronavirus je veća ugroza za stanovništvo nego neki jači potres'
SMIJENJENI DR. NOGALO KOD STANKOVIĆA ODGOVORIO NA TEŠKE OPTUŽBE:
/
'Cijela je ova priča apsurdna, to je teatar apsurda'
SMIJENJENI DR. NOGALO KOD STANKOVIĆA ODGOVORIO NA TEŠKE OPTUŽBE:
/
'Cijela je ova priča apsurdna, to je teatar apsurda'