Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Nedjeljom U 2
MNOGE SU SE IZNENADILI
/
Aleksandar Stanković otkrio na koji način poziva ljude u emisiju i izazvao lavinu komentara: 'Jako neprofesionalno!'
MNOGE SU SE IZNENADILI
/
Aleksandar Stanković otkrio na koji način poziva ljude u emisiju i izazvao lavinu komentara: 'Jako neprofesionalno!'
NEMA PREDAJE
/
Stanković ponovno na malim ekranima nakon što je progovorio o 14-godišnjoj borbi s depresijom: Nedjeljom u 2 ima i novi studio
NEMA PREDAJE
/
Stanković ponovno na malim ekranima nakon što je progovorio o 14-godišnjoj borbi s depresijom: Nedjeljom u 2 ima i novi studio
OVO JE BILO ZANIMLJIVO...
/
Turudić govorio o Mamiću, priznao da je Josipa Rimac bila u njegovom uredu, a Milanovića nije štedio: 'Ima taj kompleks'
OVO JE BILO ZANIMLJIVO...
/
Turudić govorio o Mamiću, priznao da je Josipa Rimac bila u njegovom uredu, a Milanovića nije štedio: 'Ima taj kompleks'
IZNIO I KATASTROFIČNE SCENARIJE
/
Vakula kod Stankovića otkrio čime se želio baviti i što ga jako smeta u poslu: 'Kad to vidim odmah šaljem mail'
IZNIO I KATASTROFIČNE SCENARIJE
/
Vakula kod Stankovića otkrio čime se želio baviti i što ga jako smeta u poslu: 'Kad to vidim odmah šaljem mail'
IMA PORUKU I ZA BUKAČE
/
Odvjetnica iz Zadra koja je posvojila petero djece iz Konga svima otvorila oči: 'Izloženi smo neviđenom linču, znate li što su pitali djecu?'
IMA PORUKU I ZA BUKAČE
/
Odvjetnica iz Zadra koja je posvojila petero djece iz Konga svima otvorila oči: 'Izloženi smo neviđenom linču, znate li što su pitali djecu?'
SVE ZBOG PETIRKE
/
Gnjevni gledatelj Stankoviću poslao devet sumanutih mailova u zadnja dva dana: 'Šteta da se baci...'
SVE ZBOG PETIRKE
/
Gnjevni gledatelj Stankoviću poslao devet sumanutih mailova u zadnja dva dana: 'Šteta da se baci...'
DAN NAKON GOSTOVANJA KOD STANKOVIĆA
/
Procurilo: Marijana Petir kupila stan za gotovo tri milijuna kuna na jednoj od najskupljih adresa u Zagrebu
DAN NAKON GOSTOVANJA KOD STANKOVIĆA
/
Procurilo: Marijana Petir kupila stan za gotovo tri milijuna kuna na jednoj od najskupljih adresa u Zagrebu
U 'NEDJELJOM U 2'
/
Marijana Petir nije mogla doći k sebi zbog poteza Aleksandra Stankovića: 'To je moja privatna stvar. Sve sam pošteno zaradila'
U 'NEDJELJOM U 2'
/
Marijana Petir nije mogla doći k sebi zbog poteza Aleksandra Stankovića: 'To je moja privatna stvar. Sve sam pošteno zaradila'
'VOLIO BIH TO RAŠČISTITI'
/
Ivan Jakovčić otkrio koliko je zarađivao u Jugoslaviji pa se požalio: 'Milanović me htio smjestiti u zatvor'
'VOLIO BIH TO RAŠČISTITI'
/
Ivan Jakovčić otkrio koliko je zarađivao u Jugoslaviji pa se požalio: 'Milanović me htio smjestiti u zatvor'
KONSTRAKTA KOD STANKOVIĆA
/
'Očekivala sam podršku Hrvatske, knjižicu još uvijek nemam, a sada konačno da objasnim o čemu je moja pjesma'
KONSTRAKTA KOD STANKOVIĆA
/
'Očekivala sam podršku Hrvatske, knjižicu još uvijek nemam, a sada konačno da objasnim o čemu je moja pjesma'
'MALO ZEZANJA'
/
Aleksandar Stanković na originalan način najavio novu gošću u Nedjeljom u 2, supruga mu komentirala: 'Bože, ako ste vi normalni...'
'MALO ZEZANJA'
/
Aleksandar Stanković na originalan način najavio novu gošću u Nedjeljom u 2, supruga mu komentirala: 'Bože, ako ste vi normalni...'
IZAZVAO POMUTNJU, ALI SAD JE SVE OTKRIVENO
/
Stanković objasnio promjene u Nedjeljom u 2 i najavio prvog gosta: 'Jedan dio Hrvata prema njemu gaji plemenite osjećaje'
IZAZVAO POMUTNJU, ALI SAD JE SVE OTKRIVENO
/
Stanković objasnio promjene u Nedjeljom u 2 i najavio prvog gosta: 'Jedan dio Hrvata prema njemu gaji plemenite osjećaje'
'POREZNA... TO SU NAJVEĆI UDBAŠI!'
/
Rojs o pomilovanju Perkovića i Mustača: 'Prije bi mi ruka otpala nego što bih povukao potpis'; Ima zanimljiv stav o Milanoviću
'POREZNA... TO SU NAJVEĆI UDBAŠI!'
/
Rojs o pomilovanju Perkovića i Mustača: 'Prije bi mi ruka otpala nego što bih povukao potpis'; Ima zanimljiv stav o Milanoviću
OVO JE BILO ZABAVNO
/
Kerum bocnuo Aleksandra Stankovića pa dobio genijalan odgovor: 'Ne brukaj se, Žele...'
OVO JE BILO ZABAVNO
/
Kerum bocnuo Aleksandra Stankovića pa dobio genijalan odgovor: 'Ne brukaj se, Žele...'
'KRIVA PROCJENA'
/
Hrvatski vojni analitičar tvrdi da Putina najviše pogađa jedna stvar: 'Ruska operacija je zapela, a Vučić se preračunao'
'KRIVA PROCJENA'
/
Hrvatski vojni analitičar tvrdi da Putina najviše pogađa jedna stvar: 'Ruska operacija je zapela, a Vučić se preračunao'
DOBROTVOR PEĐA
/
Šef SDP-a objasnio što će učiniti s naknadom za odvojen život: 'To je bila greška. Uplatit ću novac u dobrotvorne svrhe'
DOBROTVOR PEĐA
/
Šef SDP-a objasnio što će učiniti s naknadom za odvojen život: 'To je bila greška. Uplatit ću novac u dobrotvorne svrhe'
'NISU SVI LJUDI ISTI'
/
Aleksandar Stanković otkrio tko je tražio lovu za gostovanje u Nu2: 'Tražio je 500 eura i HRT mu je platio'
'NISU SVI LJUDI ISTI'
/
Aleksandar Stanković otkrio tko je tražio lovu za gostovanje u Nu2: 'Tražio je 500 eura i HRT mu je platio'
'NEMAM SE JA ŠTO KOME ISPRIČAVATI'
/
Stanković ne odustaje od savjeta Beograđanima: 'Većina Splićana su srdačni, ali zbog par budala ne bih riskirao'
'NEMAM SE JA ŠTO KOME ISPRIČAVATI'
/
Stanković ne odustaje od savjeta Beograđanima: 'Većina Splićana su srdačni, ali zbog par budala ne bih riskirao'
VIKTOR GOTOVAC U NU2
/
Novi šef zagrebačke organizacije: 'Naziv Trga maršala Tita promijenjen je na nasilnički način. Treba nam referendum...'
VIKTOR GOTOVAC U NU2
/
Novi šef zagrebačke organizacije: 'Naziv Trga maršala Tita promijenjen je na nasilnički način. Treba nam referendum...'
KOD STANKOVIĆA
/
Bulj: 'Nisam antivakser, ali ponašaju se kao šumski razbojnici. Plenković? Gledao me s visoka. Zvao me je Panj!'
KOD STANKOVIĆA
/
Bulj: 'Nisam antivakser, ali ponašaju se kao šumski razbojnici. Plenković? Gledao me s visoka. Zvao me je Panj!'
'SITUACIJA NIJE NIMALO DOBRA'
/
Pulmolog Srića kod Stankovića otkrio zabrinjavajući problem: 'Pacijenti se znaju urušavati unutar sat, dva, pa čak i kraće'
'SITUACIJA NIJE NIMALO DOBRA'
/
Pulmolog Srića kod Stankovića otkrio zabrinjavajući problem: 'Pacijenti se znaju urušavati unutar sat, dva, pa čak i kraće'
'NEMA RASKOLA, NEMA EGZODUSA'
/
Ahmetotović kod Stankovića: 'Neki u SDP-u su postali sami sebi najvažniji i to se sad vidi'
'NEMA RASKOLA, NEMA EGZODUSA'
/
Ahmetotović kod Stankovića: 'Neki u SDP-u su postali sami sebi najvažniji i to se sad vidi'
MINISTRICA O KAZI KAMIKAZI
/
'Prve godine njegova mandata HRT je napravio iskorake u vezi poslovanja'
MINISTRICA O KAZI KAMIKAZI
/
'Prve godine njegova mandata HRT je napravio iskorake u vezi poslovanja'
'PROGNANIK S NOŽEM POD GRLOM'
/
Stanković najavio novog gosta za emisiju, gledateljima se sviđa: 'Možda dogura do premijera'
'PROGNANIK S NOŽEM POD GRLOM'
/
Stanković najavio novog gosta za emisiju, gledateljima se sviđa: 'Možda dogura do premijera'
VELIKA IVOŠEVIĆEVA ISPOVIJED
/
Objasnio svoju antisemitsku poruku: 'Dotični gospodin je vrijeđao i moje preminule u 2. svjetskom ratu, ubijene u logorima, cijelu jednu naciju'
VELIKA IVOŠEVIĆEVA ISPOVIJED
/
Objasnio svoju antisemitsku poruku: 'Dotični gospodin je vrijeđao i moje preminule u 2. svjetskom ratu, ubijene u logorima, cijelu jednu naciju'
HULJIĆ:
/
'Bajka je da smo pokradeni, nacija je brzo isprala suze za Albinom i našla favorita... Kad misliš da imaš pjesmu, upravo tad je nemaš'
HULJIĆ:
/
'Bajka je da smo pokradeni, nacija je brzo isprala suze za Albinom i našla favorita... Kad misliš da imaš pjesmu, upravo tad je nemaš'
'DOĆI ĆU S AUTOMATSKOM PUŠKOM I POBITI VAS KAO STOKU!':
/
Predstavnik vojvođanskih Hrvata otkrio kakve sve prijetnje dobijaju
'DOĆI ĆU S AUTOMATSKOM PUŠKOM I POBITI VAS KAO STOKU!':
/
Predstavnik vojvođanskih Hrvata otkrio kakve sve prijetnje dobijaju
DALIBOR MATANIĆ KOMENTIRAO BANDIĆA I TRUMPA:
/
'Vidjeli smo, kada dođe egomanijak, koliko se zemlji može naštetiti'
DALIBOR MATANIĆ KOMENTIRAO BANDIĆA I TRUMPA:
/
'Vidjeli smo, kada dođe egomanijak, koliko se zemlji može naštetiti'
ALEKSANDAR STANKOVIĆ OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA:
/
'Pusti priče, mi te još čekamo, da znaš...'
ALEKSANDAR STANKOVIĆ OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA:
/
'Pusti priče, mi te još čekamo, da znaš...'
ŠKORO U 'NEDJELJOM U 2' SARKASTIČNO O SEVERINI:
/
'Nisam se nikad bavio kolegicom... kako se već sad preziva'
ŠKORO U 'NEDJELJOM U 2' SARKASTIČNO O SEVERINI:
/
'Nisam se nikad bavio kolegicom... kako se već sad preziva'
ŠKORO JOŠ NE ZNA HOĆE LI SE KANDIDIRATI ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA:
/
'Duboka država? To bi mogli biti vi, Stankoviću'
ŠKORO JOŠ NE ZNA HOĆE LI SE KANDIDIRATI ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA:
/
'Duboka država? To bi mogli biti vi, Stankoviću'
JE LI BILO VRIJEME?
/
Velika promjena u emisiji Nedjeljom u 2 nakon 13 godina
JE LI BILO VRIJEME?
/
Velika promjena u emisiji Nedjeljom u 2 nakon 13 godina
NE NASJEDAJTE! Šire se lažne vijesti o 'Nedjeljom u 2'; Aleksandar Stanković upozorio:
/
'Ljudi su ostali bez novca, to je prijevara!'
NE NASJEDAJTE! Šire se lažne vijesti o 'Nedjeljom u 2'; Aleksandar Stanković upozorio:
/
'Ljudi su ostali bez novca, to je prijevara!'
BUJAS KOD STANKOVIĆA GOVORIO O 'UHLJEBIMA':
/
Voditelj ga pitao misli li to i o njemu: 'Ne, vi ste institucija'
BUJAS KOD STANKOVIĆA GOVORIO O 'UHLJEBIMA':
/
Voditelj ga pitao misli li to i o njemu: 'Ne, vi ste institucija'
JURIČAN O BANDIĆU:
/
'On je jezivi zombi, dobro da je živ. Kad sam ga vidio pomislio sam: Isuse, on je upravo izgubio izbore!'
JURIČAN O BANDIĆU:
/
'On je jezivi zombi, dobro da je živ. Kad sam ga vidio pomislio sam: Isuse, on je upravo izgubio izbore!'
ODVJETNIK MILJEVIĆ PROGOVORIO O SANADERU I MAMIĆU I DODAO:
/
'Od svojih klijenata ne želim znati istinu, samo bi me opteretila'
ODVJETNIK MILJEVIĆ PROGOVORIO O SANADERU I MAMIĆU I DODAO:
/
'Od svojih klijenata ne želim znati istinu, samo bi me opteretila'
KOTIGA O 'GLUPIRANJU' NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
/
'Prolupao sam, to je činjenica. Diplomu s fakulteta još nisam pokupio...'
KOTIGA O 'GLUPIRANJU' NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:
/
'Prolupao sam, to je činjenica. Diplomu s fakulteta još nisam pokupio...'
STANKOVIĆ ODUŠEVIO GLEDATELJE IZBOROM SLJEDEĆEG GOSTA:
/
'Bit će to jedna jako zanimljiva epizoda...'
STANKOVIĆ ODUŠEVIO GLEDATELJE IZBOROM SLJEDEĆEG GOSTA:
/
'Bit će to jedna jako zanimljiva epizoda...'
IZNENADNO OTKAZANO GOSTOVANJE GORANA BOGDANA U 'NU2':
/
Bio je u kontaktu s osobom pozitivnom na koronu
IZNENADNO OTKAZANO GOSTOVANJE GORANA BOGDANA U 'NU2':
/
Bio je u kontaktu s osobom pozitivnom na koronu
STANKOVIĆ ODGOVORIO GLAVNOM UREDNIKU HTV-A:
/
'S obzirom na staž i kilometre u nogama, mislim da mogu i ja nešto reći o novinarstvu...''
STANKOVIĆ ODGOVORIO GLAVNOM UREDNIKU HTV-A:
/
'S obzirom na staž i kilometre u nogama, mislim da mogu i ja nešto reći o novinarstvu...''
PLENKOVIĆ KOD STANKOVIĆA:
/
Voditelj mu izvukao stara neispunjena predizborna obećanja, premijer imao odgovor na sve
PLENKOVIĆ KOD STANKOVIĆA:
/
Voditelj mu izvukao stara neispunjena predizborna obećanja, premijer imao odgovor na sve
SDP-OV MRŠIĆ U NEDJELJOM U 2: 'Zemlje poput Finske i Austrije imaju 13 ili 14 ministarstava, zašto mi moramo imati 22?'
SDP-OV MRŠIĆ U NEDJELJOM U 2: 'Zemlje poput Finske i Austrije imaju 13 ili 14 ministarstava, zašto mi moramo imati 22?'
HRVATICE UZVRAĆAJU UDARAC, 'NAPALE' RASPUDIĆA SVOJIM FOTKAMA I PORUČUJU MU:
/
'Nino, vidi me'
HRVATICE UZVRAĆAJU UDARAC, 'NAPALE' RASPUDIĆA SVOJIM FOTKAMA I PORUČUJU MU:
/
'Nino, vidi me'
REKLKOVIĆ NACRTAO KAKO JE LOKACIJA SREDIŠTA MOSTA NAMAMILA NOVINARE:
/
Zbog toga smo postigli takav rezultat...
REKLKOVIĆ NACRTAO KAKO JE LOKACIJA SREDIŠTA MOSTA NAMAMILA NOVINARE:
/
Zbog toga smo postigli takav rezultat...
MAJA SEVER SE OGLASILA O SKANDALU:
/
'Aco je drug, kolega i prijatelj. Znam da je bio spreman kad su mi prijetili otkazom...'
MAJA SEVER SE OGLASILA O SKANDALU:
/
'Aco je drug, kolega i prijatelj. Znam da je bio spreman kad su mi prijetili otkazom...'
STANKOVIĆ U NU2 OTKRIO:
/
'Uprava HRT-a nije dopustila da ugostim Maju Sever, to je moj profesionalni poraz'
STANKOVIĆ U NU2 OTKRIO:
/
'Uprava HRT-a nije dopustila da ugostim Maju Sever, to je moj profesionalni poraz'
STANKOVIĆ I BEROŠ ISPRED KB DUBRAVA:
/
'Koronavirus je veća ugroza za stanovništvo nego neki jači potres'
STANKOVIĆ I BEROŠ ISPRED KB DUBRAVA:
/
'Koronavirus je veća ugroza za stanovništvo nego neki jači potres'
SMIJENJENI DR. NOGALO KOD STANKOVIĆA ODGOVORIO NA TEŠKE OPTUŽBE:
/
'Cijela je ova priča apsurdna, to je teatar apsurda'
SMIJENJENI DR. NOGALO KOD STANKOVIĆA ODGOVORIO NA TEŠKE OPTUŽBE:
/
'Cijela je ova priča apsurdna, to je teatar apsurda'