posao već dogovoren? / Transfer vrijedan naslova prvaka: bivša vatrena 'devetka' na korak do potpisa za Rijeku!

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Šuška se da bi iskusni Jelavić mogao postati najplaćeniji igrač kluba, no kako će njegova zarada biti u 'realnim okvirima', što znači da neće izazvati poglede ispod oka u riječkoj svlačionici

4.2.2017.
15:28
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka i Matjaž Kek misle ozbiljno! Ovog tjedna pojavile su se glasine kako je vodeći sastav HNL-a ozbiljno 'pikirao' bivšeg hrvatskog reprezentativnog napadača Nikicu Jelavića.

A u subotu su 'ispod radara' počele curiti informacije kako je Jelavić dogovorio uvjete transfera, što znači da ga od navlačenja bijelog dresa dijele još samo liječnički pregled te potpis ugovora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer će vjerojatno biti besplatan, pošto bi Jelavić trebao raskinuti ugovor sa sadašnjim klubom, kineskim Beijing Renheom, pa Rijeka ne bi trebala platiti ni lipe odštete. 

U klubu još ne žele potvrditi transfer, no vjeruje se da je procedura usporena čisto iz administrativnih razloga, jer zbog kineske Nove godine napadač još nije uspio dobiti slobodne papire od sadašnjeg kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako u napadu imaju raskoš u obliku sjajnih pojedinaca Gavranovića, Gorgona i Ayaija, Jelavić bi Riječanima definitivno osigurao dodatnu širinu koja bi Keku i momcima s Kvarnera mogla predstavljati odlučujući faktor u utrci za prvi naslov prvaka u povijesti, utrci u kojoj podsjećamo, trenutno vode s čak šest bodova prednosti ispred zagrebačkog Dinama.

Šuška se da bi iskusni Jelavić mogao postati najplaćeniji igrač kluba, no kako će njegova zarada biti u 'realnim okvirima', što znači da neće izazvati poglede ispod oka u riječkoj svlačionici, bez čega Matjaž Kek sigurno ne bi ni pristao na ovaj posao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Nikica je u karijeri nastupao za Hajduk, Zulte Waregem, bečki Rapid, Glasgow Rangers, Everton, Hull City te West Ham United. 

Po svemu sudeći, nakon respektabilne inozemne karijere, 'One Touch Jel' - kako su ga prozvali dok je igrao na otoku - vraća se kući, u transferu koji će itekako odjeknuti domaćim nogometnim kuloarima. Tko zna, možda i transferu vrijednom naslova prvaka i prekida Dinamove desetljetne dominacije! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo