kapa dolje / Teniska čarolija kakvu još niste vidjeli: Urugvajac napravio jedan od najboljih poteza svih vremena

Image
Foto: Millenium Open

U finalu Estorila vidjeli smo uistinu čaroban trenutak

5.5.2019.
21:08
Millenium Open
VOYO logo

Stefanos Tsitsipas u Estorilu je osvojio treći turnir u karijeri, drugi ove sezone, a prvi na zemlji svladavši Urugvajca Pabla Cuevasa sa 6:3, 7:6 (4).

Iako je na kraju Grk otvarao šampanjac, priča finala ipak je Cuevas koji je početkom drugog seta napravio potez kakav je uistinu rijeko ikad viđen na teniskom terenu i definitivno spada u najuži krug najboljih svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U podužoj izmjeni stjerao je Tsitsipasa u kut, došao na mrežu i jednu loptu umjesto da poentira smešom onako kulerski s pogledom u drugu stanju samo je lagano prebacio kroz noge preko mreže.

Video čudesnog poteza pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Munchenu, pak, Čileanac Cristian Garin pobjednik je ATP turnira, u finalu je svladao Talijana Mattea Berrettinija sa 6:1, 3:6, 7:6 (1).

Za 22-godišnjeg Garina ovo je drugi osvojeni turnir u karijeri, prvi trofej podigao je prije samo tri tjedna u Houstonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Berrettini (23), pak, nije uspio osvojiti drugi turnir zaredom, prošloga je tjedna bio najbolji u Budimpešti. On je u nedjelju morao igrati dva susreta, ranije je u polufinalu nadigrao Španjolca Roberta Bautistu sa 6:4, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo