'Proživjela sam najstrašnije trenutke u svom životu!'

Bivša najbolja tenisačica svijeta Amerikanka Serena Williams, koja je prošlog ponedjeljka završila na operaciji zbog plućne embolije, priznala je da je proživjela najgore dane u svom životu.

9.3.2011.
20:34
VOYO logo

Podsjetimo, osvajačica 13 Grand Slam naslova je prošlog tjedna bila u New Yorku na pregledu stopala s kojim ima problema otkako je nagazila na staklo u jednom restoranu u Münchenu, a po povratku u Los Angeles je otkriveno da pati od plućne embolije te je hitno operirana.

Dvadesetdevetogodišnja Amerikanka je u srijedu otkrila da joj je ugrušak iz noge velikom brzinom došao u pluća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili su to najstrašniji dani mog života. Nisam mogla disati. Srećom, liječnici su brzo reagirali. Od operacije pijem odgovarajuće lijekove i moja karijera neće biti ugrožena. Obožavam tenis i sada se više nego ikada veselim dolasku na teren", izjavila je Serena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, posljednji nastup odradila je u finalu Wimbledona prošle godine kada još bila prva tenisačica svijeta, a trenutačno drži 11. poziciju na WTA ljestvici.

Serena Williams je na broju jedan WTA ljestvice bila 123 tjedna, a 'srušila' ju je Dankinja Caroline Wozniacki prošlog listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo