LOŠ DAN ZA HRVATE U PARIZU: / Karlović i Ćorić objasniti razloge ranog ispadanja s Roland Garrosa

Image

Danas je bio loš dan za hrvatske tenisače na drugom Grand Slam turniru sezone, Borna Ćorić i Ivo Karlović nisu stigli do 3. kola Roland Garrosa.

31.5.2017.
17:50
VOYO logo

DRAMA NA ROLAND GARROSU: Hrvatski tenisači ispali, Borna Ćorić imao žutu minutu kao rijetko kad prije

Image
DRAMA NA ROLAND GARROSU: /

Hrvatski tenisači ispali, Borna Ćorić imao žutu minutu kao rijetko kad prije

Image
DRAMA NA ROLAND GARROSU: /

Hrvatski tenisači ispali, Borna Ćorić imao žutu minutu kao rijetko kad prije

Ćorić je posljednje dvije godine igrao u 3. kolu Roland Garrosa, no ovoga puta u tome ga je spriječio Amerikanac Johnson, 26. tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to dvoboj koji je lako mogao otići i na stranu Zagrepčanina koji je drugi i četvrti set izgubio u 'tie-breaku' i to nakon što je imao set lopte. Posebno će Borna žaliti za četvrtim setom, gdje je u 13. igri propustio prednost od 6-4.

Ćorić: Stalno sam bio u zaostatku

"Nakon prvih set i pol, gdje nikako nisam uspijevao uhvatiti ritam, u nastavku sam proigrao i to nije izgledalo loše. Najveći je problem što sam stalno bio u rezultatskom zaostatku i hvatao Johnsona. I onda ga uhvatim, pa napravim nekoliko pogrešaka u tie-breaku i izgubim set," kazao je razočarani Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra kako je malo nedostajalo da meč ode u peti set.

"Moglo je sve lako otići i u odlučujući set da sam zadržao break viška kod 4-2. No, Johnson je jako čvrst, za svaki sam poen mogao puno raditi na terenu, a svaku je pogrešku znao kazniti. No, sve u svemu, izuzmemo li prvih set i pol, odigrao sam solidan meč. Dao sam sve od sebe, no danas jednostavno nije išlo," rekao je na kraju Borna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zeballos uzvratio Karloviću

Zeballos, koji je 65. tenisač svijeta uzvratio je tako Karloviću za poraz na Australian Openu ove godine, gdje je Ivo slavio u pet setova pri čemu 22-20 u petom setu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zeballosova mi igra nikako ne odgovara. Obično mi odgovaraju ljevoruki igrači, no ne i on. Njegov servis mi je užasno neugodan, što se i vidjelo i danas jer sam valjda u jednom gemu stigao do izjednačenja. U našem posljednjem meču u Melbourneu sam igrao daleko bolje," kazao je Karlović koji ove sezone nije igrao previše na zemlji.

U šest mečeva upisao je tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sad slijedi trava, moj najdraži dio sezone'

"Imao sam problema s leđima. Nakon pobjede protiv Bautiste Aguta u 1. kolu turnira u Madridu, u idućem kolu protiv Dimitrova su me uhvatila leđa zbog čega nisam igrao na turniru u Rimu. Tek tri, četiri dana prije početka Roland Garrosa uhvatio sam kakav-takav ritam," objašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karloviću je ovo bio 12. nastup na pariškoj crvenoj zemlji. Najdalje je stigao prošle i 2014. godine kada je igrao u 3. kolu. za njega sada slijedi najdraži dio sezone.

"Poznato je da zbog svog stila igre najviše volim igrati na travi, pa ću to pokušati maksimalno iskoristiti. Igrat ću na turniru u Hertogenboschu i Halleu, pa uzimam tjedan odmora i onda slijede Wimbledon i američki Newport. Nadam se da će biti dobrih vijesti," poručio je Karlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo