Marin Cilic ima adut u rukavu: 'Ulog je ogroman'

Dok najbolji hrvatski tenisac Marin Cilic broji sate do meca karijere na US Openu protiv Keija Nishikorija, sportska javnost u Hrvatskoj se bavi s prognozama ovog finalnog dvoboja.

8.9.2014.
17:20
VOYO logo

Izbornik Davis Cup reprezentacije Hrvatske Zeljko Krajan najavio je Marinov mec karijere.

"Sigurno cemo svi biti uz ekrane i navijati za Marina. Ocekujem tesku borbu, sigurno nece biti lako, ulog je ogroman. Marin ce od starta morati krenuti svom snagom, nametnuti se i ne dopustiti NIshikoriju da bude agresivan. Jer kad je Japanac agresivan, onda je jako opasan", izjavio je Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak teniske reprezentacije je u Amsterdamu gdje traju pripreme za Davis Cup susret protiv Nizozemske. Naravno, svi s nestrpljenjem iscekuju Cilicev finalni mec protiv Nishikorija na US Openu.

"Sigurno cemo svi biti uz ekrane i navijati za Marina. Ocekujem tesku borbu, sigurno nece biti lako, ulog je ogroman. Marin ce od starta morati krenuti svom snagom, nametnuti se i ne dopustiti NIshikoriju da bude agresivan. Jer kad je Japanac agresivan, onda je jako opasan", kaze Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknu je Marinov veliki adut u ovom mecu:

"Svjezina! Nishikori je u zadnja tri meca morao igrati 14 setova, dok se Marin protiv Berdycha i Federera ipak dosta krace zadrzao na terenu. Sto mec bude duze trajao, to su Marinove sanse vece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo