TALIJAN NAHVALIO VATRENE: / 'Svi smo uzbuđeni zbog Pjace, a Mandžukić je ključni igrač Juventusa'

Image

Nogometaši Juventusa u srijedu navečer igraju utakmicu talijanskog kupa protiv Atalante.

10.1.2017.
13:31
VOYO logo

Trener Massimiliano Allegri u najavi susreta progovorio je i o hrvatskom dvojcu u svojim redovima, Marku Pjaci i Mariju Mandžukiću.

"Neće biti velikih promjena u odnosu na utakmicu proteklog vikenda. Igrat ćemo s najjačim sastavom. Dybali je potrebna minutaža, a Pjaca će isto dobiti priliku tijekom utakmice", počeo je Talijan pa je nastavio o Pjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S jedne strane njegova ozljeda je bila nesretna, ali mu je s druge strane koristila. Došao je ovdje nakon jako intenzivnog perioda iza kojeg je bio i nastup na Euru. Ozljeda mu je dala priliku da se odmori. Sada izgleda svježije i pun je entuzijazma. Riječ je o fantastičnom nogometašu koji može igrati na krilu i u sredini. Svi smo uzbuđeni zbog njega i njegov povratak nam je poput dolaska novog igrača u ovom prijelaznom roku", poručio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o Mandžukiću istaknuo je kako je u izvrsnoj psihičkoj i fizičkoj formi te da puno vjeruje i njega i Higuaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mandžukićeva predanost na prošloj utakmici bila je na visokoj razini kao i uvijek. Bio sam zadovoljan s njim. U odličnoj je formi. On ili Higuain mogu zaigrati sutra. Vjerujem im obojici. Oni su nam ključni igrači", rekao je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca, inače, nije nastupio od 2. listopada prošle godine te bi u srijedu trebao upisati prve minute. Da je spreman svjedoči snimka njegovog prekrasnog pogotka tijekom treninga koju možete pogledati OVDJE.

Image
PJACA ZABIO GOLČINU NA TRENINGU: /

Pogledajte prekrasan potez Vatrenog

Image
PJACA ZABIO GOLČINU NA TRENINGU: /

Pogledajte prekrasan potez Vatrenog

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo