KLJUČAN TRENUTAK / Vlado Matanović o otkriću Kauboja: 'Glavaš je htio odustati od rukometa, a onda sam...'

Image

Upravo je Glavaš bio tema na početku razgovora, a Matanović je podijelio svoje razmišljanje o otkriću naše reprezentacije te rekao kako je razmišljao i o prestanku bavljenja ozbiljnim rukometom

27.1.2023.
0:07
VOYO logo

Svjetsko rukometno prvenstvo još uvijek traje, no za Hrvatsku je završilo prije par dana nakon utakmice protiv Bahreina. Povodom toga u podcastu Iza Tribine gostovao je Vlado Matanović, krilo PPD Zagreba koje je zbog ozljede otpalo s popisa izborniku Hrvoju Horvatu.

Image
NOVI Čupić? /

Hladnokrvni Filip Glavaš nakon utakmice s Danskom: 'Briga me za karijeru...'

Image
NOVI Čupić? /

Hladnokrvni Filip Glavaš nakon utakmice s Danskom: 'Briga me za karijeru...'

Jedan je od mnogih čudesnih talenata iz Kozale koja je stvorila dosta kvalitetnih igrača za reprezentaciju. Tu su svoje prve korake napravili: Tin Lučin, Halil Jaganjac i Filip Glavaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Glavaš bio tema na početku razgovora, a Matanović je podijelio svoje razmišljanje o otkriću naše reprezentacije te rekao kako je razmišljao i o prestanku bavljenja ozbiljnim rukometom.

'On je pravi primjer'

"Glavaš je trenutno peti strijelac Svjetskog prvenstva, ne znam koliko njih to uopće zna. On je pravi primjer. Ja sam došao u reprezentaciju iz Velenja, a on je došao iz Trebnja i mislim da je pokazao kakav je talent, igrač i koliko može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne igra u Barceloni ni Kielu već u Trebnju gdje ima jako dobrog trenera koji ga forsira. Vidim da mu se sve vratilo na SP-u i da uvijek iskoči netko, ali nadam se da će ovo potrajati i da će nastaviti ovako", rekao je i dodao:

'Razmišljao je o odustajanju'

"Poznajemo se iz Kozale gdje smo krenuli igrati. Nismo čak igrali zajedno već jedan protiv drugoga dok je bio u Zametu, a ja u Umagu. Trenirali smo zajedno s našim kondicijskim trenerom preko ljeta. On je završio i fakultet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je: 'Ići ću na fakultet, ne zanima me previše to. Naći ću tu neki klub'. Stvarno sam mu govorio da ne odustane i da se trudi. Možda je to i moja zasluga, neka uzet ću si to. Otišao je u Sloveniju za možda neki manji novac, ali mu se sve isplatilo i jako mi je drago zbog njega", zaključio je Matanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo