RONALDO UKRAO MODRIĆU GOL: / Hrvatsko-portugalska kombinacija spasila Real od blamaže na Bernabeuu

Image
Foto: AFP

Na krilima Hrvata i Portugalca, Kraljevski klub je došao do boda u završnici

18.4.2018.
23:20
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić pucao je u 87. minuti prema golu Athletic Bilbaoa, a njegov je udarac petom skrenuo Ronaldo za 1:1. Mučio se Real protiv 13. momčadi španjolskog prvenstva i uzeo tek bod u 33. kolu španjolskog prvenstva.

Golom Inakija Williamsa Athletic je vodio protiv Reala već od 14. minute, a onda su domaćini preuzeli dominaciju i nizali prilike (imao je Real čak 70 posto posjeda lopte, te 28 udaraca prema suparničkim vratima). Zabili su tek u samoj završnici i tako došli do 68 boda u prvenstvu. Real Madrid je trenutačno na ljestvici treći, ispred njega je Atletico Madrid s tri boda više i utakmicom manje. Vodeća Barcelona ima 83 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronalo je ovim golom samo povećao konto zgoditaka i potvrdio briljatnu formu u kojoj se nalazi. Modrić je odigrao svih 90 minuta za Madriđane, a Mateo Kovačić nije ulazio u igru. Bio je to drugi uzastopni remi ova dva kluba nakon što su u prvom susretu ove sezine na San Mamesu igrali 0-0. Ujedno i prvi bod Athletica u domu 'Kraljevskog kluba' nakon 13 uzastopnih poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo