život slavnog nogometaša /

Ronaldo sam na svijetu: na premijeri se nije pojavio nitko iz Reala, njegov sin zvijezda crvenog tepiha

Image
Foto: AP Images

Ponosni otac nije skrivao sreću što je petogodišnjak s njim, a cijelo vrijeme ga je grlio i ljubio, dok je dječak bio u centru pozornosti

11.11.2015.
10:14
AP Images
VOYO logo

Cristiano Ronaldo na premijeru svog dokumentarca 'Ronaldo' poveo je svog sina Cristiana Ronalda Jr.

Ponosni otac nije skrivao sreću što je petogodišnjak s njim, a cijelo vrijeme ga je grlio i ljubio, dok je dječak bio u centru pozornosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega je cijelo vrijeme bila i baka, Cristianova majka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

No, zanimljivost je da se na premijeri u Londonu nije pojavio nitko iz Real Madrida, dok su prisutni bili Alex Ferguson, Gary Neville, Louis Saha, Radamel Falcao te njegov menadžer Jorge Mendes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih nekoliko godina Ronaldov ego je često bio problem koje su morali rješavati u klubu, a zna se i da od samog početka nije našao zajednički jezik s Rafom Benitezom.

Kiki je priznao da je želio snimiti film kako bi ga navijači pobliže upoznali, a želio im je dati pobliži uvid u svoj privatni život i pokazati kakav je otac.

"Ljudi nagađaju s kim sam bio ili se radilo o surogat majci. Nikad nisam nikome rekao niti ću reći. Kada Cristiano odraste reći ću mu što sam učinio, što sam tada osjećao i što mi je prolazilo kroz glavu. Neka djeca nikad ne upoznaju svoje roditelji, ni majku ni oca. Dovoljno je što on ima oca", priznao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo