igrali i modrić i kovačić / Real Madrid na Bernabeu s 3-1 nadigrao Sociedad i privremeno se vratio na vrh ljestvice

Luka Modrić igrao je za Real Madrid do 88. minute, dok je Mateo Kovačić u igru za "kraljevski" klub ušao u 59. minuti

30.12.2015.
19:26
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala zasjeli su na vrh ljestvice španjolske lige barem na nekoliko sati, odnosno dok madridski Atletico i Barcelona ne odigraju svoje utakmice 17. kola Primere, zahvaljujući 3-1 (1-0) pobjedi protiv Real Sociedada na svom Santiago Bernabeu.

Madridski je sastav poveo krajem prvog poluvremena kada je Cristiano Ronaldo (42-11m) iskoristio drugi kazneni udarac za "kraljevski" klub na utakmici, prvoga je promašio u 24. minuti. Na 1-1 je početkom nastavka poravnao Bruma (49), da bi Cristiano Ronaldo (67) svojim drugim golom sredinom drugog dijela vratio prednost na stranu Madrida, da bi konačnih 3-1 postavio Lucas (86) u samoj završnici dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić igrao je za Real Madrid do 88. minute, dok je Mateo Kovačić u igru za "kraljevski" klub ušao u 59. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je sada na vrhu sa 36 bodova, jedan manje imaju Barcelona, koja ima dvije utakmice manje, te Atletico, koji ima jednu utakmicu manje. Atletico će od 18.15 sati gostovati kod Rayo Vallecana, dok će Barcelona od 20.30 ugostiti Betis. Real Sociedad je 14. sa 16 bodova.

Malaga je nastavila svoj bijeg s dna ljestvice važnom 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod izravnog konkurenta za ostanak Levantea, a jedini gol postigao je Duda (79). Hrvatski napadač Duje Čop igrao je za Malagu do 73. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malaga je sada 11. na ljestvici sa 20 bodova, dok je Levante posljednji sa 11 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo