Play ponuda

DRAMA NA VRHUNCU: / Prednost slovenske junakinje sve manja

shimmer fallback

Skijasica iz Lihtenstajna Tina Weirather pobjednica je spusta Svjetskog kupa koji je u subotu odrzan u Garmisch-Partenkirchenu.

7.3.2015.
15:54
Play ponuda

Weirather je pobijedila sa 51 stotinkom sekundi ispred Austrijanke Anne Fenninger, a treca je bila Slovenka Tina Maze s 91 stotinkom sekunde zaostatka.

Maze je zadrzala vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa s 1205 bodova, no Fenninger je smanjila zaostatak na 24 boda. Trece mjesto drzi Amerikanka Mikaela Shiffrin sa 750 bodova.

U poretku spustasica vodi Amerikanka Lindsey Vonn s 402 boda ispred Fenninger (367) i Maze (306). U nedjelju je na istoj Kandahar stazi na rasporedu Super-G.

Austrijski skijas Hannes Reichelt pobjednik je spusta Svjetskog kupa za skijase koji je u subotu odrzan u norveskom Kvitfjellu, dok je nas jedini predstavnik Natko Zrncic Dim u konkurenciji 59 skijasa sa zaostatkom od 1.79 sekundi zauzeo 39. mjesto i ostao bez bodova.

Reichelt je pobijedio s 30 stotinki sekunde ispred Kanadanina Manuela Osborna-Paradisa, dok je trece mjesto sa zaostatkom od 38 stotinki osvojio Talijan Werner Hell.

Vodeci u ovoj disciplini Norvezanin Kjetil Jansrud zauzeo je 7. mjesto sa zaostatkom od 54 stotinke, pa Austrijanac Reichelt s danasnjih 100 bodova za Jansrudom u poretku spustasa zaostaje samo 20 bodova, dok u ukupnom poretku i dalje vodi Austrijanac Marcel Hirscher sa 152 boda vise od drugoplasiranog Jansruda. U nedjelju je na istoj stazi na rasporedu super-G.

Play ponuda
Play ponuda