BKFC 46 / U subotu vas na PLAY Premiumu čeka brutalni sport: 'BKFC ima jednu gadnu i opasnu specifičnost'

Image

Marko Martinjak objasnio je specifičnosti BKFC organizacije i pričao o nadolazećem subotnjem BKFC 46 eventu koji će se ekskluzivno moći gledati samo na PLAY Premiumu

29.6.2023.
9:56
VOYO logo

Oni su borilački fanatici koji mukotrpno rade i treniraju za uspjeh. Trostruki aktualni bare knuckle prvak svijeta Marko Martinjak i njegov trener i menadžer Ivica Ivić iz Armus Gyma gostovali su u srijedu u studiju Net.hr-a nakon grandioznog uspjeha i osvajanja BYB Police Gazette dijamantnog pojasa u Londonu prošle nedjelje.

Image
U SUBOTU /

Borilački spektakl na PLAY Premiumu! Borba bez rukavica sve je popularnija, pratite ju uživo

Image
U SUBOTU /

Borilački spektakl na PLAY Premiumu! Borba bez rukavica sve je popularnija, pratite ju uživo

Jedna od tema razgovora u njihovom skoro 45 minutnom gostovanju bio je i subotnji BKFC 46 spektakl koji će se održati u Engleskoj, a prijenos možete pratiti isključivo na platformi PLAY Premium.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, glavna borba večeri boksa bez rukavica bit će meč između Amerikanca Kaleb "Lionheart" Harrisa protiv Engleza Rica "Bon Bon" Franca u velter kategoriji. Harris, kandidat broj 3 u složenoj BKFC velter kategoriji, posjeduje rekord 6-4 nakon što je podijelio oktagon s mnogim najtežim borcima ovog sporta. Francov omjer je 8-2.

Image

" BKFC je američka organizacija koja najviše plaća, ali isto tako znaju i zeznuti svoje borce. Rico Bon Bon Franco je nekad bio u BKB-u, bio je šampion i čak je pobijedio i Jamesa Connellyja mislim na bodove. Isto je bio dobar meč, ali specifično kod te organizacije što imaju najveći ring. Njima ring ide doslovno u krug i znaš što je kod njih isto fora? Znači, imaš pet konopa, a zadnja dva su od čelika. Ne znam zbog čega, kao zbog neke stabilnosti ringa, nisam siguran, ali sam baš popratio na Facebooku da jako puno ljudi ulaže žalbu da ih se suspendira", kazao je Marko Martinjak i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gle frende moj, ti čovjeka streseš i da on pada... I sad zamisli da čovjek padne o udari glavom u to željezo.... Čovjek lupi glavom, kao na ulici da nekog udariš i da on padne i lupi glavom u beton. Jako gadno."

To pogledajte OVDJE od 11.59.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema iščekivanjima gledatelja i promotora na BKFC 46 eventu slijedi borba Bonnera i BarryjaBen Bonner želi nastaviti svoj trijumfalni BKFC debi u Londonu drugom velikom pobjedom nad kolegom Britancem Robertom Barryjem u njihovom dugo očekivanom srazu u ringu.

U subotnjoj borbi najbolji britanski talent Lewis Keen želi doći do omjera 3-0 protiv Čeha Zdeněka "Gaunyja" Pernice, koji prvi put ulazi u čuveni ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borilački spektakl BKFC 46 održava se u subotu u Engleskoj, a prijenos možete pratiti isključivo na platformi PLAY Premium.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo